Cautare

7107 de rezultate pentru "sedinte publice suplinire dambovita" (3.23 secunde)
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Liberalii au avut ieri o zi foarte lunga, cu intalniri peste intalniri si sedinte peste sedinte.
215 privind administratia publica locala aduce, pe linga o serie de revizuiri privind componenta in CA si AGA respectind algoritmul politic, si sedinte in plen mai dese. Ultimele modificari ale legii administratiei publice locale aduc noi obligatii alesilor locali.
In cursul zilei de vineri, Institutia Prefectului judetul Constanta a sesizat instanta de contencios administrativ, in vederea constatarii de drept a dizolvarii Consiliilor Locale ale comunelor Adamclisi si Ion Corvin, care in decurs de doua luni nu au facut dovada intrunirii in sedinte ordinare, prin necomunicarea hotararilor catre Institutia Prefectului.
In cursul zilei de vineri, Institutia Prefectului judetul Constanta a sesizat instanta de contencios administrativ, in vederea constatarii de drept a dizolvarii Consiliilor Locale ale comunelor Adamclisi si Ion Corvin, care in decurs de doua luni nu au facut dovada intrunirii in sedinte ordinare, prin necomunicarea hotararilor catre Institutia Prefectului.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Presedintele Camerei Deputatilor invoca articolul 159 din Regulament, care prevede ca un astfel de demers se face de catre initiatori in cursul unei sedinte publice, textul motiunii trebuind sa fie depus la presedintele de sedinta si nu la Cancelaria Presedintelui Camerei Deputatilor.
Potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice (IPP), cei doi alesi au inregistrat cea mai slaba prezenta si cele mai putine voturi finale acordate, din cei noua demnitari care reprezinta judetul la Bucuresti.
Institutul de Politici Publice (IPP) a facut bilantul sesiunii legislative , din care puteti citi incontinuare prima parte.
Doua au fost motivele pentru care un proces logic s-a transformat intr-o vanatoare de vrajitoare, intr-o lunga succesiune de sedinte publice in stilul infricosatoarelor sedinte de demascare din anii stalinismului, cand victima isi facea autocritica, dupa care era scoasa cu targa din sala:
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
- Presedintele conduce activitatea Consiliului de monitorizare si il reprezinta in raporturile cu celelalte autoritati ale administratiei publice centrale si locale, cu persoanele juridice si fizice romane si straine. ... g) pregateste si desfasoara activitati de relatii publice pe plan intern si extern, in limitele stabilite de presedintele Consiliului de monitorizare;
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
Pope a subliniat ca in legea libertatii de informare, care este in vigoare in Marea Britanie, se specifica un mare numar de motive care scutesc statul de obligatia de a face publice anumite documente solicitate.
Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice a lansat ieri Manualul Achizitiilor Publice, care isi propune sa prezinte o viziune practica asupra sistemului de achizitii publice.
Importanta dezbaterii publice. ... Desigur, in societatile democratice presa este foarte importanta, fiind atat mijloc de informare pentru cetateni, cat si un factor formator al opiniei publice si sustinerii publice.
In vederea asumarii obligatiilor asumate prin Tratatul de Aderare, tara noastra trebuie sa-si finalizeze intentiile de a avea un sistem de achizitii publice pe aceeasi linie cu cel stabilit de acquisul comunitar din UE.
Florian Vesa (foto), reprezentantul AJPDRP Bihor, ne-a comunicat ca astfel, in conformitate cu legislatia comunitara, in Romania se prevede aplicarea OUG 34 din 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii.
Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice.
Ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu, a avut zilele trecute o intalnire cu directorii institutiilor din teritoriu subordonate Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) pentru a le transmite directiile de urmat in 2010.
google-analytics.com