Cautare

7108 de rezultate pentru "sedinte publice suplinire dambovita" (5.91 secunde)
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Dambovita, femeia locuia intr-un bloc din cartier si se angajase in traversarea strazii pentru a merge la cumparaturi, la un supermarket. ... Cazul va fi preluat de catre procurori", a declarat inspector Bogdan Oproiu, de la Servicul de Politie Rutiera Dambovita.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
apararea securitatii nationale, a ordinii, a sanatatii ori a moralei publice, a drepturilor si a libertatilor cetatenilor; ... Diminuarea veniturilor personalului din autoritatile si institutiile publice nu poate constitui, pe termen lung, o masura proportionala cu situatia invocata de initiatorul proiectului de lege.
El a adaugat ca prin ordonanta de rectificare bugetara se discuta de o ajustare de 1,1 % a bugetului general consolidat si a dat asigurari ca, in continuare, investitiile publice vor fi prioritare.
Consiliul Concurentei a avertizat 16 intreprinderi publice, recent controlate, sa devina transparente in ceea ce priveste relatiile financiare, reiese dintr-un comunicat al autoritatii de concurenta.
Aceasta neintelegere alimenteaza sentimentul de subordonare pe care il au multi cetateni fata de institutiile publice si fata de functionarii publici", releva studiul ANFP.
anumiti contribuabili mijlocii, persoane juridice din judetul Constanta, prevazuti in lista Ministerului Finantelor Publice publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 158/06.03.2007, odata cu Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Toti contribuabilii pot depune on line, prin intermediul paginii www.e-guvernare.ro, noua declaratii catre institutiile publice, precum plati la bugetul asigurarilor sociale, la cel al asigurarilor de somaj, impozite, deconturi la taxa pe valoare adaugata, accize.
Cred ca putine institutii publice din Romania reusesc sa publice un material de o asemenea calitate intelectuala si grafica.
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
Se pare ca cetatenii Mangaliei au fost de acord cu capitolele postate pe site-ul orasului, intrucat in sala de sedinte au fost prezenti, aproape in exclusivitate, sefi ai serviciilor publice locale.
In conditiile in care Tariceanu a anuntat ca va candida la un nou mandat de presedinte al PNL, in cadrul aceleiasi sedinte a BPC in care a cerut demisia lui Orban din fruntea organizatiei Bucuresti, vicepresedintele liberal spune ca inscrierea in cursa pentru congresul partidului din 2009 este prematura si nu poate decat sa genereze conflicte in interiorul partidului, conflicte ce nu isi au rostul mai ales inaintea alegerilor parlamentare.
Pe 10 septembrie 2006, SC TICSIM SRL, prin administratorul sau Razvan Stefan Tica, a depus la Registratura Primariei Craiova o cerere pentru emiterea certificatului de urbanism, cu scopul de a amplasa o constructie provizorie cu destinatia de magazin general pe un teren de 110 mp, situat pe strada Dambovita, in zona blocurilor B 20-B 21.
De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PD-L ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana, inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari.
• La finalul vizitelor organizate de membrii Grupului nostru au avut loc intalniri cu vizitatorii in Sala de sedinte a Grupului, la care au participat liderul Grupului - dl senator Ilie Sarbu si alti senatori PSD, dintre care merita mentionat dl Adrian Tutuianu, senator de Dambovita, care a facilitat vizita in Senat a numeroase grupuri de studenti targovisteni.
google-analytics.com