Cautare

7108 de rezultate pentru "sedinte publice suplinire dambovita" (2.90 secunde)
La inceputul unei sedinte, subiectul primeste doua numere, fiecare de patru cifre, numere generate la intamplare.
La fel ca in multe alte sedinte ale celor doua comisii, lipsa de cvorum a determinat anularea discutiilor pe marginea pachetului de legi ale sigurantei. ... premeditata Presedintele Comisiei de aparare, democratul Costica Canacheu, a afirmat ca a solicitat Biroului Permanent al Camerei programarea unei sedinte de plen pentru azi.
Modelul unei astfel de sedinte comune exista deja in relatia Romania - Ungaria. ... De asemenea, cei doi oficiali au convenit organizarea unor sedinte comune de guvern, dupa modelul sedintelor de guvern comune intre Guvernul de la Bucuresti si cel de la Budapesta.
A luat cuvantul in plen de 80 de ori, in 67 de sedinte.
Presedintele Traian Basescu i-a spus, marti, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ca parlamentarii sunt bronzati si s-au suparat ca le-a fost luat 25% din salariu, desi nu sunt prezenti la sedinte.
Noua ni sa spus ca nu s-a implicat in activitatea organizatiei, ca nu a participat la sedinte", a declarat, pentru NewsiIn, Constantin Rotea, vicepresedinte PSD Olt si membru al BPJ al PSD Olt. ... Am inteles ca mi s-a imputat ca nu am participat la sedinte.
Senatorii se vor reuni miercuri in doua sedinte de plen, prima fiind programata pentru orele 10,30 - 12,00, iar cea de-a doua la ora 16,00.
Directorul general al Bursei a invocat un regulament potrivit caruia, in vederea mentinerii unei piete ordonate, transparente si echitabile, directorul general al BVB poate decide intarzierea, amanarea sedintei de tranzactionare, precum si suspendarea temporara sau pe toata durata unei sedinte sau a mai multor sedinte de tranzactionare a realizarii tranzactiilor la nivel de bursa, piata, simbol sau simbol-piata.
Insa nu a fost numai asta, o evolutie favorabila a avut si segmentul petrolier, unde au crescut volumele tranzactionate si unde au existat sedinte de cresteri notabile a cursurilor, semne ale unei posibile intrari la cumparare a marilor investitorilor.
Am slabit 10 cm in zona abdomenului dupa doar doua sedinte! Wow!", a marturisit vedeta, care realizeaza sedinte de reducere a circumferintei si celulitei in trei zone, apoi drenaj limfatic si o dieta personalizata de catre doamna Dr.
Iuliana Avadanei ne recomanda ca in cazul in care avem anemie sa facem 10 sedinte de reflexoterapie sau 10 sedinte de acunpunctura, dupa care sa repetam analiza de sange. "Si masajul Shiatsu este indicat atunci cand avem anemie, cate 10 sedinte.
Durata unei sedinte de masaj Shiatsu este de 60 minute. ... Oricine a beneficiat doar de o sedinta de masaj Shiatsu va veni cu siguranta si la urmatoarele sedinte deoarece efectele pozitive sunt surprinzatoare! ... La abonamente beneficiaza si de sedinte gratuite.
Am urcat pe acoperis si e cer, foarte mult cer si Dambovita langa, e cumva departe de centru fara sa fie chiar departe, am zis ca n-avem cum sa gresim, hai s-o facem.
• atributii privind serviciile publice asigurate cetatenilor; ... • Managementul financiar al administratiei publice locale, Ed.Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; • Tendinte in managementul administratiei publice, Editura Economica, Bucuresti, 2007; ... • Managementul administratiei publice, Editura Treira, Oradea, 2004; ... • atributii privind serviciile publice asigurate cetatenilor;
Specialistii din sectorul financiar au explicat reprezentantilor administratiilor locale care sunt posibilitatile de finantare a proiectelor publice cu fonduri private.
In cursul lunii trecute, Ministerul Economiei si Finantelor, prin Directia generala de sinteza a politicilor bugetare, a transmis in teritoriu tuturor directiilor generale a finantelor publice completarile aduse Ordinului ministrului finantelor publice nr.
Indiferent de marimea unei firme, pentru a-ti construi o imagine credibila în piata si în fata angajatilor, e nevoie de instrumente de relatii publice.
Boc a aratat ca a cerut, in cadrul BPN, ca presedintele organizatiei Dambovita sa-i prezinte un raport al activitatii consilierului judetean Aurel Cucu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
google-analytics.com