Cautare

7108 de rezultate pentru "sedinte publice suplinire dambovita" (2.85 secunde)
El a reconfirmat recent ca cele mai multe sedinte in care clarvazatorii au vazut OZN-uri sau extraterestri au fost facute in afara unor cerinte ale vreunei agentii guvernamentale. ... Atwater a remarcat ca aceste sedinte, doua din multe altele, par sa confirme existenta acelor baze.
Luni, 7 iunie, premierul va prezenta in Parlament cele doua proiecte legislative, unul privind echilibrul bugetar si al doilea referitor la pensii, in doua sedinte succesive convocate in aceeasi zi, prima la ora 16:00, a doua la ora 17:00.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Legea achizitiilor publice a fost votata in unanimitate in Plenul Senatului / COMUNICAT DE PRESA In sedinta Plenului Senatului din data de 9.02.2016, a fost votat proiectul de lege privind achizitiile publice, cu 87 de voturi pentru si 0 voturi impotriva.
Apropiatii spun ca acumulase o avere impresionanta, cu mai multe proprietati in judetele Prahova si Dambovita In perioada comunista, dar si dupa Revolutie, Mudava ar fi tratat mii de pacienti prin bioenergie, potrivit marturiilor celor care-l considerau un fenomen al medicinei.
Luari de cuvant 21(in 18 sedinte), luari de cuvant in BP 61 (in 62 sedinte), Proiecte de hotarare initiate 2 2. ... Propuneri legislative 25, intrebari si interpelari 8, luari de cuvant 5 ( in 5 sedinte), declaratii politice 3 3.
intocmeste proiectul Programului anual al achizitiilor publice de produse, servicii si lucrari pe baza necesitatilor obiective identificate in functie de fondurile alocate prin bugetul anual, il inainteaza spre avizare conducatorului Biroului resurse umane/juridic/economic/administrativ si il supune aprobarii ordonatorului principal de credite;
Hotararea de Guvern care va stabili transferul activelor si cursurilor de apa aferente Canalului Dunare-Bucuresti de la Apele Romane la Administratia Canalelor Navigabile urmeaza sa fie semnata de premierul Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei viitoare sedinte de Guvern, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Prezenta celor noua parlamentari botosaneni in perioada septembrie - decembrie 2009, extrasa din raportul de monitorizare publicat de Institutul de Politici Publice (IPP) scoate in evidenta doua situatii, respectiv cei care au participat la un numar mare de sedinte si cei care au gasit aproape in permanenta alte prioritati.Conform topului prezentelor in plenul Parlamentului, cel care detine cel mai slab rezultat este deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, care a inregistrat o prezenta de doar 16%.
In majoritatea institutiilor publice multe din salariile subordonatilor le depasesc pe ale ministrilor, sunt soferi care sunt platiti mai bine decat secretarii de stat si femei de serviciu care castiga triplu fata de un medic rezident.
Elaborarea Codului Finantelor Publice Locale a fost prima problema mentionata, prin implementarea sa realizandu-se, printre altele, premisele ca autoritatile administratiei publice locale sa poata elabora si aproba strategii privind dezvoltarea economica, sociala si de mediu a unitatii administrative teritoriale, pe termen mediu si lung, in concordanta cu proiectiile bugetare locale multianuale.
Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), care reuneste reprezentantii primarilor de municipii, vrea sa infiinteze o banca a autoritatilor publice locale.
Reforma administratiei publice.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice:
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Pai l-am vazut pe la niste sedinte de partid pe Gelu Visan venind cu unu’ care-i cara servieta… In politica romaneasca nu l-am mai vazut asa decat pe Vadim Tudor, or nu suporta comparatie… GdS: ... Si nici nu venea la sedinte.
Parlamentarii au beneficiat de un program lejer si de o locatie mai eleganta a bufetului de langa Sala de sedinte. ... Un bufet mai elegant Parlamentarii au inaugurat ieri noua locatie a bufetului de la Sala de sedinte a Camerei Deputatilor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
google-analytics.com