Cautare

282 de rezultate pentru "sectii" (4.34 secunde)
George Arion, seful clinicii de pediatrie, a a avut fericita idee sa ofere spatiul biberoneriei pentru infiintarea unei sectii sterile destinate pacientilor cu leucemii.
3/2000 (in fapt, promisiuni de foloase materiale in scopul de a determina alegatorii sa voteze) si, de asemenea, sa propuna prefectilor infiintarea de sectii de votare in statiunile turistice.
Lucian Papici si-a incheiat cu acest rechizitoriu o cariera rusinoasa de procuror-politic, in fruntea unei sectii cheie a DNA.
Cateva mii de voturi, venite de la sectii din strainatate, in ciuda zecilor de acuzatii de frauda la acele sectii.
La ora actuala, aceasta unitate medicala de elita are, pe langa sectiile de neurochirurgie, sectii de chirurgie generala, chirurgie plastica, ortopedie-traumatologie, cardiologie, recuperare neuromotorie si una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva din Bucuresti .
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Daca de la inceputul anului el, ca sef a unei sectii spitalicesti, n-a cheltuit nici un ban pentru interventii chirurgicale, atunci - mai spune el - musai banii vor fi cheltuiti in ultimele doua luni ale acestui an.
Zeci de presedinti de sectii de votare si-au prezentat demisiile cu doar cateva zile inainte de inceperea alegerilor, in timp ce restul nu stia exact ce trebuie sa faca in anumite situatii limita.
Ceea ce a facut Biroul Electoral Central in ultimele zile este la fel de inexplicabil precum modul in care s-au fraudat alegerile in aproape 20 de sectii de votare din Galati.
Desi s-a dovedit cat de problematica este numirea sefilor de sectii de votare si a loctiitorilor acestora, se pare ca vom merge in continuare pe acelasi sistem.
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
Astfel ca, Asociatia Pro Democratia a semnalat nereguli cu privire la organizarea procesului electoral in care BEC-ul a decis de unul singur cresterea numarului de sectii speciale de votare, pe de alta parte comunicarile privind votul persoanelor cu resedinta in alta localitate decat cea de domiciliu, in care votul respectiv devenea posibil si in afara sectiilor special amenajate din gari, porturi si aeroporturi, au creeat confuzii ce au fost reglementate, dar la cateva ore de la inceperea votarii, dand posibilitatea "turismului electoral” in anumite judete.
De asemenea, BEC a aprobat prezenta a cinci observatori din Irak, care vor fi prezenti in unele sectii de votare pentru a se informa in legatura cu modul de desfasurare a unui scrutin electoral.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
Comanici a mai afirmat ca in localitatea Independenta exista tendinte clare de fraudare a alegerilor, exemplificand prin faptul ca membrii PRM nu au putut lua legatura cu presedintii de sectii o zi intreaga, iar sotia primarului este vicepresedinte la o sectie.
Pe raza judetului au fost amenajate 315 sectii de votare, din care 67 in municipiul Satu Mare, fiind totodata tiparite 348.000 de buletine de vot.
Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
Mircea Iustian a mentionat si alte cai de "furt electoral”, printre care situatia de la Mangalia, interviul acordat de primarul din Cumpana in fata unei sectii, acostarea alegatorilor din Agigea de catre reprezentanti ai PSD, implicarea primarilor din Albesti si Tortomanu in vederea manipularii electorilor si, nu in ultimul rand, usurinta cu care se dezlipesc timbrele autocolante de pe cartile de identitate, tinand cont de faptul ca in acest an nu s-a mai putut vota prin intermediul cartii de alegator.
Candidatul PSD+PUR a exclus ideea unei fraude care sa afecteze rezultatul final al alegerilor, explicand ca problemele aparute la unele sectii de votare au fost legate de faptul ca pe procesele-verbale a fost trecuta cifra numarului total de alegatori inscrisi pe liste in locul numarului celor care au votat.
google-analytics.com