Cautare

282 de rezultate pentru "sectii" (2.93 secunde)
Cozmin Gusa a reluat de asemenea argumentatia privitoare la "vicierea totala " a sistemului de numarare a voturilor si a prezentat o situatie conform careia din 17.600 de sectii de votare, 4.000 au procese verbale cu erori.
acestia fac parte din doua sectii, una pentru judecatori si una pentru procurori;
In 2009, la alegerile prezidentiale s-au infiintat 3.750 de sectii speciale. Au existat numeroase sesizari privind votul multiplu in aceste sectii speciale.
b) face recomandari cu privire la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati aflate in centre de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si in spitale/sectii de psihiatrie si monitorizeaza implementarea acestora de catre entitatile publice sau private care au atributii in acest sens;
Cateva sectii din cadrul fabricii de autovehicule Ford din Craiova au inceput lucrul in doua schimburi, pentru a se obisnui. "S-a introdus si schimbul al doilea la unele sectii, pentru a ne incadra in timpul de lucru pe care il vom avea", a spus liderul sindical Ovidiu Cioroianu.
Presiunile politice sunt invocate atat de jurnalisti fara atributii de conducere (60%), cat si de editori coordonatori, senior editori, sefi de sectii, sefi de departamente etc (61%), dar si de directori-media, directori generali, redactori-sefi, redactori-sefi adjuncti (50%).
CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii: ... CLUBUL SPORTIV SCOLAR - CSS CALARASI sectii: Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism;
Patru medicamente oncologice distribuite spitalelor cu sectii de onco-hematologie Ministerul Sanatatii precizeza ca patru dintre medicamentele oncologice strict monitorizate: ... Cele patru tipuri de medicamente strict monitorizate sunt in curs de distribuire de catre Unifarm spitalelor cu sectii de onco-hematologie.
Cobor, intempestiv, si aflu de la un grup adunat in fata unei scari de bloc ca in zona sunt doua sectii de care ar putea sa apartina statia Chirigiu:
Alti 326 de copii au fost lasati in sectii de pediatrie, iar 27 in alte sectii de spital. Este important de mentionat ca, dintre cei 977 de copii abandonati, 885 au fost externati, insa doar 388 s-au reintors in familie.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Muzeul Dunarii de Jos este organizat pe doua sectii: ... La Slobozia, a fost stabilit sediul administrativ al Muzeului Judetean Ialomita cu cele doua sectii:
Ministrul Blaga a mai spus ca Ministerul Afacerilor Externe a "propus" deja peste 130 de sectii de votare in strainatate (cu 100 mai multe decat la alegerile din 2004), pentru cetatenii romani rezidenti in alte state, urmand ca reprezentantii acestui minister sa organizeze activitatea in aceste sectii.
Aglomeratie si mai mare era insa in fata celor trei sectii de votare amenajate in satele comunei, unde partidele politice care si-au aruncat candidati in lupta pentru primarie au detasat "efective" sporite.
La actiunea din 19 mai galatenii cu drept de vot se vor putea prezenta la urne pentru a-si exprima optiunea electorala in 376 de sectii de votare care acopera tot judetul, aproape jumatate dintre acestea, adica 151 de sectii, urmind a se organiza in municipiul Galati.
La nivelul judetului s-au amenajat 429 de sectii de votare si 342.530 din locuitorii judetului au drept de vot.
Materialele in cauza au fost aduse cu o masina de la Bucuresti, iar ele vor fi predate, ulterior, celor 509 sectii de votare din judetul Constanta (dintre care 195 in municipiu), pentru buna desfasurare a referendumului prin care cetatenii trebuie sa-si exprime punctul de vedere referitor la suspendarea presedintelui Traian Basescu.
In acest sens, Manea a tinut sa sublinieze faptul ca proiectul initiat de el in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Constanta, cu privire la acordarea de fonduri din bugetul CJC pentru modernizarea a doua sectii importante ale Spitalului Municipal Medgidia, nu a fost aprobat de votul majoritatii consilierilor judeteni.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca nu pot fi organizate sectii unice pentru alegerile europarlamentare ti pentru referendum. ... Nu putem sa incalcam legea ti nu se pot organiza sectii unice pentru cele doua alegeri", a declarat prim-ministrul Tariceanu.
33/2007, cu scopul vadit de a se favoriza cele doua partide care au monopolizat puterea politica si administrativa in judetul Constanta, respectiv PNL si PSD", sustin PLD-istii, care adauga faptul ca "din analiza listei cu presedintii si loctiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din municipiul Constanta comunicata de catre Biroul Electoral Judetean Constanta rezulta ca in 46 de sectii de votare au fost numite persoane fara nici o legatura cu procesul electoral, elevi si studenti cu varste intre 18 si 23 de ani, cu incalcarea expresa legii".
google-analytics.com