Cautare

282 de rezultate pentru "sectii" (5.39 secunde)
Conform datelor oficiale, dupa numararea voturilor din 296 de sectii din totalul de 315 sectii, Adrian Nastase a obtinut 60,82% din voturi, iar Traian Basescu a obtinut 39,18% din voturi. Numararea voturilor din cele 19 sectii ramase nu poate aduce modificari substantiale.
Astfel, in timp ce democratii sustineau sambata dupa-amiaza ca exista sectii de votare organizate in asa fel incat cetatenii sa fie bulversati (exemplu sectiile de votare nr.
Pentru aceste alegeri locale partiale, Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) a tiparit 1.950.000 de buletine de vot, care au fost impartite oficiilor electorale de sector, de unde au fost distribuite celor 1.155 de sectii de votare.
a) sa vizeze cu maxima prioritate facilitati de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si spitale/sectii de psihiatrie, unde au fost sesizate cazuri de incalcari grave ale drepturilor persoanelor cu dizabilitati;
Autoritatile cer conditii mai bune la toaleta pentru comisii Secretarii primariilor din judet au primit sarcina de a discuta cu directorii unitatilor scolare, unde sunt de obicei amenajate sectii de votare, pentru a evita plangeri din partea membrilor comisiilor din sectii.
El a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, evidenta sectiilor de votare din Sectorul 6, unde, potrivit afirmatiilor sale, din 228 de sectii un numar de 147, adica 64%, au ca presedinti persoane care lucreaza in servicii subordonate direct sau indirect Primariei.
La iesirea de la BEJ, presedintele PSD a declarat ca foarte multe sectii de votare fusesera inchise din cauza tentativelor de fraudare a alegerilor.
Membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) Constanta au finalizat, aseara, in jurul orei 22.30, centralizarea datelor de la toate cele 190 de sectii de votare din municipiul Constanta.
Aceste date au la baza rezultatele din 16.103 sectii de votare din cele 16.104 la nivelul tarii, singurul judet in care nu s-a finalizat centralizarea rezultatelor fiind Constanta.
"O parte dintre partidele parlamentare sustin faptul ca Guvernul a marit numarul sectiilor de votare din afara tarii, aceasta este o cerere adesata de mult timp Guvernului, mai ales din Italia si Spania, iar acest Guvern a acceptat marirea numarului de sectii de votare.
De exemplu, din cele aproape 3.500 de sectii doar 7% au fost organizate in gari, autogari, aerogari, campusuri universitare, camine studentesti si spitale", se arata intr-un comunicat al FACIAS.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Exista cel putin doua motive care fac ca alegerile locale sa nu se poata desfasura in aceleasi sectii cu cele parlamentare. ... Asadar, ar trebui procedat ca la scrutinul din noiembrie 2007, cand s-au organizat sectii de vot paralele pentru referendum si alegerea parlamentarilor europeni.
Prezenta la referendumul privind reorganizarea administrativa a judetului Constanta dupa centralizarea datelor din 354 de sectii de votare dintr-un total de 515 este de 43%, iar pentru ca referendumul sa fie validat este nevoie de prezenta la urne a 50% plus 1 din numarul total al alegatorilor.
Alegeri locale 2012 Cele peste 18.000 de sectii de votare s-au deschis Cele peste 18.000 de sectii de votare organizate pentru alegerile locale s-au deschis, duminica, la ora 7.00, la urne fiind asteptati peste 18,3 milioane de cetateni cu drept de vot care urmeaza sa aleaga primarii, consilierii locali, consilierii judeteni si presedintii de consilii judetene.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Astfel din cele 27 de unitati noi, un spital se va construi in Bucuresti, adica Centrul de diagnostic si tratament al tuberculozei Zerlendi, iar alte 4 sectii din capitala vor avea sectii noi din bani de la stat.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
Botosanenii, fruntasi la votat La prima raportare de la ora 9, prezenta la vot in cele 47 de sectii de votare care formau esantionul reprezentativ a fost de numai 3,64%. In fapt, in primele doua ore, in cele 47 de sectii se prezentasera numai 1.487 de alegatori.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
google-analytics.com