Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.63 secunde)
In plus, APD va pastra legatura cu toti cetatenii care se prezinta la vot si care doresc sa semnaleze nereguli in desfasurarea alegerilor locale, in acest sens fiind activata linia telefonica gratuita Telverde cu numarul 0800 070 100, pe care o pune la dispozitia cetatenilor care vor sa reclame incalcari ale legii in sectiile de votare.
Mai mult, numeroase sesizari vizau faptul ca prevederea legii 67/2004, prin care se stipuleaza ca posterele electorale nu pot fi afisate la o distanta mai mica de 500 metri de sectiile de votare, nu a fost respectata.
Investigatia lui Dan Tapalaga a avut ca punct de plecare informatia potrivit careia PD-L si-a instruit filialele sa asigure cate 10 voturi pe sectie de votare pentru a-i asigura candidatului independent Elena Basescu intrarea in Parlamentul European.
Mai mult, negarea rezultatului oricarui proces de votare indica un declin spre dictatura. ... In esenta, orice organism institutional ales se legitimeaza tocmai in urma procesului de votare. ... Aceasta motivatie rastoarna tot ce stiam despre un proces de votare.
Plenul Senatului a adoptat, marti, un proiect de lege initiat de PDL care prevede anularea taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule si restituirea sumelor incasate din aceasta taxa auto, in termen de 90 de zile de la depunerea solicitarii.
Girofaruri rosii ori albastre Mai intai, trebuie sa amintim normele privind semnalele speciale de avertizare luminoasa montate pe autovehiculele oficiale.
Persoanele implicate în agricultura pot sa-si achizitioneze, pentru cinci zile, masini si utilaje la preturi speciale.Târgul Agrotex 2008, aflat la cea de-a XVII-a editie, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", prin firma sa specializata Expooltenia, se desfasoara, în perioada 10 - 14 mai, pe platforma hipermarketului PIC Craiova.
Legea unitara a pensiilor ar fi actul prin care pensiile de care beneficiaza anumite categorii socio-profesionale in urma legilor speciale ar urma sa fie reduse la un nivel "decent", comparabil cu restul pensiilor din sistemul public bugetar.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
Un exemplu recent este cel al "taxei speciale pentru prima inmatriculare". ... Si nu poti impune taxe speciale pe necesitati. ... Si s-a decis, prin Codul Fiscal, introducerea taxei speciale. ... Pentru ca limitarea importurilor din Germania sau Franta prin impozite speciale pune o piedica impotriva acestor taxe. ... inventarea de taxe speciale.
Agentii de la Rutiera s-au uitat cu atentie si dupa scaunele speciale pentru cei mici, obligatorii conform codului rutier. ... Scaunele speciale cu centuri speciale sunt obligatorii pentru copiii sub 3 ani.
Astfel ca, Asociatia Pro Democratia a semnalat nereguli cu privire la organizarea procesului electoral in care BEC-ul a decis de unul singur cresterea numarului de sectii speciale de votare, pe de alta parte comunicarile privind votul persoanelor cu resedinta in alta localitate decat cea de domiciliu, in care votul respectiv devenea posibil si in afara sectiilor special amenajate din gari, porturi si aeroporturi, au creeat confuzii ce au fost reglementate, dar la cateva ore de la inceperea votarii, dand posibilitatea "turismului electoral” in anumite judete.
- Substantivul comun internet (scris cu minuscula) desemneaza retele speciale ce interconecteaza 2 sau mai multe retele autonome aflate la mare departare unele fata de altele. ... Votare prin Internet 8.5.
acestia fac parte din doua sectii, una pentru judecatori si una pentru procurori;
b) face recomandari cu privire la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati aflate in centre de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si in spitale/sectii de psihiatrie si monitorizeaza implementarea acestora de catre entitatile publice sau private care au atributii in acest sens;
Cateva sectii din cadrul fabricii de autovehicule Ford din Craiova au inceput lucrul in doua schimburi, pentru a se obisnui. "S-a introdus si schimbul al doilea la unele sectii, pentru a ne incadra in timpul de lucru pe care il vom avea", a spus liderul sindical Ovidiu Cioroianu.
Presiunile politice sunt invocate atat de jurnalisti fara atributii de conducere (60%), cat si de editori coordonatori, senior editori, sefi de sectii, sefi de departamente etc (61%), dar si de directori-media, directori generali, redactori-sefi, redactori-sefi adjuncti (50%).
CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii: ... CLUBUL SPORTIV SCOLAR - CSS CALARASI sectii: Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism;
Patru medicamente oncologice distribuite spitalelor cu sectii de onco-hematologie Ministerul Sanatatii precizeza ca patru dintre medicamentele oncologice strict monitorizate: ... Cele patru tipuri de medicamente strict monitorizate sunt in curs de distribuire de catre Unifarm spitalelor cu sectii de onco-hematologie.
google-analytics.com