Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (6.98 secunde)
Un membru al Biroului Electoral de la Sectia de votare nr. ... Ieri-dimineata, in jurul orei 8.45, presedinta sectiei de votare a observat ca Diaconu si-a exprimat optiunea atat pe lista permanenta, cat si pe cea suplimentara de la aceeasi sectie, asa ca a anuntat politia.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare. ... PSD a cerut retragerea acreditarii lui Neculai Tonita si indepartarea lui din sectiile de votare.
Desemnarea presedintilor si loctiitorilor presedintilor sectiilor de votare se va face, prin tragere la sorti efectuata de catre presedintele tribunalului, cel mai tarziu pe data de 31 mai, se precizeaza intr-o circulara a Biroului Electoral Central prezentata de Agerpres.
Ar mai fi de spus la adresa BEC, dar nu atat de multe, fata de ceea ce s-a intamplat la sectiile de votare. Aici este o problema extrem de serioasa, in special in ceea ce-i priveste pe presedintii sectiilor de votare si loctiitorii acestora.
Dan Magheru, directorul DSP Hunedoara, spune ca la cele doua sectii de la Vulcan nu se justifica numarul de paturi si ca numarul pacientilor de aici este in scadere. ... Acestea au fost motivele pentru care saloanele la aceste sectii nu se mai justifica, din lipsa pacientilor", a spus dr.
- Intr-o unitate spitaliceasca, sunt sectii mai predispuse ca sa spun asa acestui tip de infectii? - Sunt o serie de sectii pe care le numim la risc”.
Candidatul PSD pentru sectorul 3 al Capitalei a anuntat ca duminica va efectua o numaratoare paralela, cel putin la sectorul 3, si va avea propriul exit-poll la iesirea din sectia de votare.
Sectii de votare, dar ca rezultatele finale se vor da de abia MIERCURI, in jurul pranzului! ... Va contoriza datele de la patru sectii de votare?!
"O parte dintre partidele parlamentare sustin faptul ca Guvernul a marit numarul sectiilor de votare din afara tarii, aceasta este o cerere adesata de mult timp Guvernului, mai ales din Italia si Spania, iar acest Guvern a acceptat marirea numarului de sectii de votare.
Alegeri locale 2012 Cele peste 18.000 de sectii de votare s-au deschis Cele peste 18.000 de sectii de votare organizate pentru alegerile locale s-au deschis, duminica, la ora 7.00, la urne fiind asteptati peste 18,3 milioane de cetateni cu drept de vot care urmeaza sa aleaga primarii, consilierii locali, consilierii judeteni si presedintii de consilii judetene.
Dis-de-dimineata, zeci de sateni asteptau cuminti in fata sectiilor de votare sa-i cheme cineva in incaperile cu cabine si buletine de vot ca sa puna stampila pe unul dintre cei sapte candidati.
La nivelul judetului s-au amenajat 429 de sectii de votare si 342.530 din locuitorii judetului au drept de vot. ... "Suma alocata pentru referendum e extraordinar de mica, inclusiv cea alocata pentru achizitionarea materialelor in sectiile de votare, 280.000 de lei.
La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare, pentru ambele procese.
La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare pentru ambele procese. ... Si cei care nu se afla in tara vor putea sa-si spuna parerea atat despre viitorii parlamentari europeni, cat si despre votul uninominal, intrucat 181 de sectii de votare vor fi organizate in strainatate.
Nu cred ca exagerez spunand ca asa ceva este de neconceput intr-o tara care se pretinde democratica, mai ales ca toate aceste incalcari ale legii electorale s-au comis cu largul concurs al unor membri ai sectiilor de votare.
In timpul alegerilor a existat un incident rezolvat de reprezentantii sectiei de votare din Firtanesti. Un barbat aflat in stare de ebrietate a incercat sa voteze de doua ori, dar jandarmii au reusit sa-l lamureasca sa paraseasca sectia de votare.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
Pana la aceasta ora au fost deja desemnati, prin tragere la sorti, presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitorii acestora.
Localnicii din Colonesti - Olt s-au prezentat ieri la sectiile de votare pentru a alege un nou edil-sef, dupa ce fostul primar, Nicolae Stan, zis Bula, a devenit deputat.
Listele suplimentare, doar in sectii speciale, supravegheate de camere video El a mentionat printre aceste masuri faptul ca se va putea vota pe liste suplimentare doar in sectii special amenajate, destinate doar votului celor care nu au domiciliul in localitatea in cauza.
google-analytics.com