Cautare

759 de rezultate pentru "sebastian" (2.84 secunde)
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
Ipoteza socanta vizand razboiul Vantu - Ghita Razboiul declansat intre Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea TV, si omul de afaceri, Sebastian Ghita, care, relativ recent, a acceptat sa preia managementul postului de televiziune si sa investeasca si o suma de bani considerabila, este in plina desfasurare.
Gandul lui Cristoiu de vineri, 28 noiembrie 2014, seara Demisia lui Sebastian Ghita din PSD - un aranjament cu Victor Ponta?! ... Demisia lui Sebastian Ghita din PSD, aranjata sau nu cu Victor Ponta, tine de aceasta noua imagine pe care premierul vrea s-o impuna.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... A venit randul unui mare om sa fie cinstit de cei care i-au fost aproape, i-au apreciat calitatile, fiind vorba despre celebrul comentator sportiv Sebastian Domozina.
Sebastian Ghita, noul patron de la Rapid Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, informeaza GSP.ro. ... Sunt discutii cu Sebastian Ghita.
Johann Sebastian Bach a fost un compozitor german si organist din perioada baroca, considerat in mod unanim ca unul din cei mai mari muzicieni ai lumii. ... Johann Sebastian Bach este unul din cei mai mari muzicieni ai lumii.
Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat vineri din functie pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, membru al Partidului Democrat, pentru inducerea in eroare a opiniei publice in legatura cu masuri ale Guvernului prin declaratii de ordin politic.
ANALIZA GANDUL Traian Basescu vrea sa scoata PDL din izolare cu mana lui Sebastian Lazaroiu. ... Miscarea Populara impusa in dezbaterea publica, sub ascendentul "independentei", de Sebastian Lazaroiu vine pe tiparul Aliantei Civice din anii a90, ca o relegitimare a dreptei dinspre societatea civila catre politic.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media.
Sebastian Lazaroiu, eliberat din functie de Basescu. Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a fost eliberat din functie de la 1 mai 2011. ... "Incepand cu data de 01 mai 2011 vor inceta, prin acordul partilor, raporturile de munca ale domnului Sebastian-Laurentiu Lazaroiu cu Administratia Prezidentiala.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
Pariul pierdut de Sebastian Lazaroiu (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Domnul Sebastian Lazaroiu a fost provocat la un pariu. ... Eu am toate argumentele sa afirm ca, de mult timp, domnul Sebastian Lazaroiu este decazut din statutul onorabil de sociolog.
Recent, a venit rindul celei de a treia "reprize" in meciul SRI-Basescu, arena de lupta fiind procesul lui Sov cu Sebastian Ghita.
Sebastian Ghita nu va mai fi managerul Realitatea Media.
Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Sebastian Ghita atac la premierul Victor Ponta Lucratura a serviciilor secrete? Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Deputatul PSD, Sebastian Ghita:
L-am cunoscut pe actorul Sebastian Papaiani. ... Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, la varsta de 80 de ani. ... Sebastian Papaiani a jucat in multe filme si piese de teatru.
Teza loviturii de stat cu ajutorul DNA, a analistului politic Niels Schnecker, este sustinuta pe Facebook de sociologul Sebastian Lazaroiu, cel care a furnizat scenariul urmat pas cu pas de Iohannis si PNL-PDL pentru a inlocui guvenul Ponta. ... Sebastian Lazaroiu, scenariu pentru Victor Ponta daca pierde alegerile prezidentiale.
google-analytics.com