Cautare

3018 de rezultate pentru "sebastian ioan" (3.05 secunde)
'Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a propus introducerea impozitului diferentiat pe venit si reducerea impozitului pe profit la 10%, pentru salvarea economiei.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat astazi ca nu se discuta, deocamdata, despre un nou umprumut FMI. ... ‘‘Deocamdata nu exista subiectul cu FMI in discutie‘‘, a declarat Sebastian Vladescu, fiind intrebat daca se poarta negocieri pentru un nou imprumut de la FMI, destinat investitiilor.
Informatiile vin chiar de la ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. ... Declaratia ministrului Sebastian Vladescu a dat nastere la reactii dure din parte sindicalistilor.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat an fata instantei Judecatoriei Sectorului 5 ca Sebastian Ghita i-ar fi spus ca nu este interesat de activitatea editoriala, ci ca vrea sa finanteze Realitatea, fiind interesat de "un loc la masa de joc" si a cerut sustinere pentru Victor Ponta la presedintie.
In acest fel, au aparut doua noi personaje, Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg, aflate in prezent intr-o mare disputa. ... Cine este celalalt protagonist, Sebastian Ghita?
Sebastian Ghita, seful RTV, "se da" cu Basescu?
Portofoliul publicatiilor online al Burda Media Bucuresti si al Burda Romania se dezvolta incepand cu data de 1 iulie sub conducerea lui Sebastian Cochinescu din pozitia de Chief Digital Officer.
- Ovidiu Sebastian Toader: ... - Ovidiu Sebastian Toader: ... - Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: tu esti destept inainte sa citesti. - Laurentiu Catrina Andrei Belous:
Sebastian Papaiani a murit. ... Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. Si-a petrecut copilaria, dupa cum declara intr-un interviu:
Bradul plin de luminite si globuri stralucitoare ne cheama pe toti in parcul Sebastian pentru a simti din plin atmosfera Craciunului, ce ne face pe toti un pic mai buni si mai fericii.
Mai multe detalii, despre ideee campaniei Vodafone, obiectivele ei si legatura dintre 4G si SF, in continuare, intr-un scurt interviu cu Sebastian Olar, copywriter McCann Erickson. ... - Sebastian Olar - Copywriter McCann Erickson:
Pe scena special amenajata in Parcul Sebastian, micii artisti vor impartasi astfel si celorlalti copii ceea ce au invatat, alaturi de profesori specializati, la atelierele ce au avut loc in cadrul Proiectului Vara Urbana #refresh5.
Mihail Sebastian, in noaptea de 27/28 aprilie, intre orele 19:00-04:00, traficul rutier va fi restrictionat total intre Str. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
Ultimele conferinte judetene, care au marcat incheierea alegerilor interne in PSD, au confirmat ca procesul de innoire a partidului nu prea a existat, lucru evidentiat si de o statistica prezentata ieri de vicepresedintele Doru Ioan Taracila.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
google-analytics.com