Cautare

330 de rezultate pentru "scolile" (2.55 secunde)
Entuziasmul mangaliotilor l-au determinat pe Dan Moldovan sa decida ca proiectul trebuie implementat in toate gradinitele si scolile din municipiu.
Senatorul a remarcat situatia catastrofala din scolile constantene, recunoscand ca toate guvernarile de pana acum au facut prea putin pentru sistemul de invatamant romanesc.
In satul Toflea, dar si in Brahasesti au fost reabilitate scolile, care beneficiaza si de incalzire pe perioada iernii, deci nu mai sunt probleme la acest capitol.
"Programul vizeaza 2000 de copii de la scolile 37 si 12. I-am convins pe reprezentantii firmei sa vina la Constanta in ajun si de Mos Nicolae.
"Pastram traditiile social-democrate ale partidului intr-o transpunere moderna, folosim experienta 'batranilor' partidului cu o transfuzie de tinerete", a spus Tusac, liderul PSD Mangalia urmand sa viziteze, in aceste zile, scolile si gradinitele din oras, agentii economici Daewoo, Steilman, Lumotex, Administratia Financiara Mangalia, institutii bancare, AJOFM Mangalia si alte centre cu personal preponderent feminin.
Potrivit primarului George Cojocaru, este vorba despre cele mai mari lucrari efectuate de cand sunt construite scolile si gradinitele din oras, numai pentru liceul teoretic din Murfatlar fiind alocata suma totala de 2,3 miliarde de lei vechi, din care 1,2 miliarde au fost alocate hidroizolatiei pe toata suprafata de cladire, iar restul de bani - pentru mobilier, usi noi si parchet melaminat.
Casele trebuie sa fie locuibile pana in iarna, scolile trebuie reconstruite pana la inceperea anului scolar, caile de comunicatii stabilite cat mai rapid, a mai opinat el.
Fiind initiatorii programului "Laptele si cornul", social-democratii sunt nemultumiti de faptul ca Guvernul intarzie acum sa aplice noua schema de distributie a laptelui in scolile din UE, schema ce a fost aprobata de Comisia Europeana luna trecuta.
„Copiii romani care merg la scolile italiene nu ar trebui sa plateasca pentru infractiunile comise de concetateni de-ai lor. Ei nu au facut nimic rau si de aceea merita sa se bucure de un trai sigur si fericit in tara dumneavoastra.
O sa discutam si cu scolile auto. Poate vor pune cei de acolo la dispozitie un teren pentru un poligon.
Voi sunteti cei care ati construit spitalele, scolile, drumurile si blocurile, fapt pentru care am venit in mod personal sa va spun La multi ani!”, a declarat Radu Mazare.
Dupa o amanare cauzata de prelungirea dezbaterilor pentru bugetul de stat pe 2009, deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) si-a inceput, zilele trecute, intalnirile cu directorii de institutii scolare din Constanta.
s-au facut investitii in reabilitarea cladirilor s-au transmis calculatoare in scolile din mediul rural. Dar sunt nemultumit de faptul ca 33% de cadrele didactice din judet fac naveta" a adaugat Nicusor Constantinescu.
Ca in vremea comunismului, organizatorii au adus elevi de la scolile din Calarasi si Bechet, pe care i-au "inarmat" cu pancarte pe care scria numele scolii si localitatea.
"Ma bucur ca anul acesta au fost solicitari si s-a raspuns tuturor solicitarilor, 70 de copii, de tineri din Transnistria, vor incepe studiile universitare la universitati romanesti, am fi bucurosi sa fie cat mai multe solicitari si cu certitudine vom aloca burse pentru cate solicitari vor fi, lucru pe care il facem si pentru tinerii din Republica Moldova si pentru tinerii din Ucraina, pentru tinerii vorbitori de limba romana....Am vazut prigoana care a fost si care este mai mult sau mai putin violenta uneori cu privire la tentatia voastra, sau la dorinta voastra, de va pastra limba, de a invata in limba voastra, stim intamplarile din scolile din Transnistria si nu numai de acolo", a precizat presedintele.
Pentru ca altfel riscam sa aratam foarte bine cu niste calcule pe hartie, dar ne vom uita afara si vom observa ca nici autostrazile nu se termina, nici centurile ocolitoare nu se fac, nici scolile nu se modernizeaza si nici incasarile la buget nu vor fi aferente si vom fi in situatia in care, intr-adevar, am respectat niste indicatori, dar fara sa avem rezultatele pe care le asteptam in economie", a declarat Emil Boc.
- cu ocazia ceremoniilor oficiale nationale, - cu ocazia competitiilor sportive oficiale internationale, - cu ocazia deschiderii sesiuni a camerei Parlamentului, - la inceputul programului zilnic in scolile primare si gimnaziale de stat si particulare, la radio si posturile de televiziune, - la inceputul manualelor scolare se tipareste textul imnului national al Romaniei.
De asemenea, de pe lista nu lipsesc scolile din Lumina, Oituz, Movila, Pecineaga, precum si gradinita din Topraisar. "Spre exemplu, la Scoala de Arte si Meserii din Sacele functioneaza trei cazane fara autorizatie, iar la Scoala Generala din Lumina - patru cazane.
google-analytics.com