Cautare

330 de rezultate pentru "scolile" (4.57 secunde)
In scolile de stat din Franta, elevelor li se va interzice sa poarte rochiile largi si lungi purtate de unele femei musulmane, a anuntat ministrul educatiei. ... Franta are o interdictie stricta privind semnele religioase in scolile de stat si in cladirile guvernamentale, argumentand ca acestea incalca legile secularismului.
Potrivit edilului liberal, "presedintele CJC informeaza ca din aceasta suma va scadea o parte, reprezentand contravaloarea facturilor pentru energie electrica restante la scolile din oras si care au fost achitate direct de Consiliul Judetean, bugetul local al orasului primind, in consecinta, aproximativ 400 milioane lei”.
Un convoi cu primele o mie de computere pentru scolile din mediul rural a plecat ieri din fata Palatului Victoria, urmand ca in doua saptamani sa fie predate unitatilor scolare si restul de doua mii.
Laborantii de fizica, chimie si biologie din scolile si liceele doljene s-au intalnit, in premiera la Craiova, la sfarsitul saptamanii trecute.
Pe langa faptul ca o administratie publica locala nu poate da in administrare un bun care apartine domeniului public local, puteti vedea ca numai caminele, scolile din localitatile PSD au avut "nevoie" de reabilitare, dar nici o unitate din localitatile in care existau primari de alte culori.
- Carnetul de serviciu militar (pentru elevii din scolile militare); 2. in cazul cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate, pasaportul simplu cu mentiunea privind stabilirea domiciliului in strainatate;
Pe timpul grevei, doar 30% din instalatii vor fi mentinute in functiune, conform legii, asigurindu-se alimentarea obiectivelor de interes general, precum spitalele sau scolile.
Pana acum, fondurile erau primite de centrele bugetare care le directionau catre scolile arondate. De cele mai multe ori, modul de repartizare a sumelor isca nemultumiri.
Nastase a donat aici, drept cadou de Paste, 50 de mingi de fotbal si handbal si a promis ca va reveni cu alte 400 de mingi pentru toate scolile din judet.
De ce s-a ridicat UDMR-ul impotriva legilor justitiei - si nu a celor privind proprietatea - este usor de inteles daca ne gandim ca acestea din urma vizeaza retrocedari de care minoritarii maghiari sunt foarte interesati - catre bisericile si scolile catolice, de exemplu.
Are peste 50 de ani, este din Dorohoi si a lucrat toata viata in asistenta sociala, la spital, iar in ultima vreme, la una din scolile speciale ale orasului.
Initiativa senatorului PSD Adrian Paunescu prevede si intonarea imnului la incepera programului saptamanal in toate unitatile militare, precum si la inceputul programului saptamanal in toate scolile primare, gimnaziale si in licee.
Funar a afirmat ca uniformele vor trebui purtate incepand cu 1 ianuarie 2006 in sistemul de invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal, dar si in scolile profesionale.
"Verificarile noastre se indreapta spre acele constructii unde se adaposteste o aglomeratie de oameni. Blocurile, scolile, spitalele si bisericile se vor afla mereu in atentia noastra", ne-a precizat Savel Rotaru.
El a subliniat ca vor urmari „ca scolile cu predare in limba maghiara sa aiba asigurate fonduri pentru lucrari de renovare si reabilitare“.
La randul sau, deputatul liberal Titu Gheorghiof a declarat ca nu este de acord cu pierderea zilei de luni, pentru simplul motiv ca se deschid scolile.
In anul care s-a scurs de cand este deputat, spune Merka, nu a avut decat doua luari de cuvant si o declaratie politica, dar a subliniat ca a reusit sa atraga fonduri pentru scolile din Suplacu de Barcau, Popesti si Sinteu, si sa obtina fonduri pentru comuna Popesti, care avea datorii la Electrica.
sinistratii ramasi fara locuinte pe perioada iernii, familiile sarace debransate de la sistemul de termoficare, copiii din scolile si gradinitele lipsite de incalzire, bolnavii transformati in cobai in numele unei false reforme care ascunde jaful din sanatate, sa identifice solutii pentru a face suportabile costurile de intretinere, mult prea mari pentru veniturile a 60% din populatie, sa aplice un plan de urgenta pentru infrastructura, in caz contrar Romania se va intoarce la perioada feudala.
Institutiile, scolile, transportul in comun si alti "vinovati" s-au plans ca au facut tot ce se putea si ca unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
Simbolurile Bucurestiului la Palatul Brancovenesc • Si Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" din Mogosoaia participa, in perioada 19 - 21 septembrie, la sarbatoarea • "Zilele Bucurestiului" cu evenimente la care sunt invitati copii din scolile bucurestene si centre de plasament, care vor participa la ateliere de creatie, sustinute de artisti plastici.
google-analytics.com