Cautare

330 de rezultate pentru "scolile" (2.61 secunde)
Dupa ce soferii au fost bulversati anul trecut de introducerea noului Cod Rutier, anul acesta se preconizeaza cresterea tarifelor la scolile de soferi.
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
Scolile si bisericile romanesti din Macedonia sarbeasca, care functionasera inainte sub stapanirea otomana, au fost inchise treptat. ... Dupa terminarea razboiului, sarbii au fost si mai drastici in privinta aromanilor, nu au acceptat niciun manual din Romania, au interzis scolile romanesti si au confiscat localurile.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
In plus, dupa 1864 au aparut scolile romanesti in Balcani, care au creat disensiuni intre comunitatile de aromani, impartite intre sustinatori ai romanismului, asa-numitii romanofoni, si adversarii, cunoscuti sub numele de grecomani.
Scolile fara autorizatie de functionare.
Gabriela Firea a fost criticata pe Internet pentru ca a decis ca scolile din Bucuresti sa fie inchise pana luni din cauza vremii nefavorabile. ... a avut dreptate Firea cu scolile. ... O mai injurati, bai, leprelor ca a inchis Firea scolile?
Probabil m-as fi tarat pana in agora, o zona a Atenei antice unde se aflau multe dintre scolile importante de filosofie. ... As fi trecut pe langa scolile Stoicilor si Cinicilor si as fi ignorat orice filosof itinerant in cautare de studenti.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
Pe spinarea Babelor s-au cladit fabricile, uzinele, spitalele, gradinitele si scolile. Babele au pansat ranile bolnavilor, Babele au spalat murdaria din toate birourile, din toate w.c.-urile, din trenurile, din gradinitele si scolile prin care am trecut.
Desigur ca cel mai mult au avut de suferit liderii aromanilor, de obicei formati in scolile romanesti.
Reprezentantul Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat, Adrian Secrieru, este nemultumit de stadiul in care se desfasoara lucrarile de renovare in scolile galatene.
Baza materiala existand, pretul scolarizarii este ceva mai mic decat la scolile de soferi.
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant. ... Asa se face ca, daca parintii cauta scolile perfecte, in schimb profesorii isi doresc parintii perfecti, dedicati copiilor lor.
Reprezentantii din domeniu ne-au declarat ca tarifele practicate de scolile de soferi, pastrate acum la nivelul lunii decembrie a anului 2006, s-ar putea dubla in al doilea trimestru.
Astfel, din totalul de 723.791.000 de lei, pentru reparatia scolilor din Constanta, guvernantii au alocat 19.936.000 de lei, in vreme ce spre scolile din Bucuresti vor pleca 59.469.000 de lei, iar inspre cele din Iasi 29.143.000.
Tot potrivit acestuia, ISCIR Constanta detine o lista unde sunt trecute scolile ce nu figureaza a fi in regula, din punct de vedere al autorizatiilor.
90% dintre scolile din mediul rural au un laborator IT, insa doar jumatate dintre laboratoare sunt conectate la Internet. Desi in toate scolile din mediul rural exista computere, in doar 75% din scoli echipamentele sunt funcționale.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
google-analytics.com