Cautare

62340 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (4.63 secunde)
Sportul este educatie si cred cu tarie ca toti copiii din Romania trebuie sa faca sport. Din pacate, sunt foarte multi copii supraponderali la noi. ... - Fac tenis in spatele Hotelului Parc din Bucuresti, de doua ori pe saptamana.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare. ... Incepand de marti 2 aprilie scolile din Romania au inceput prima etapa de inscriere la ciclul primar.
De-a dura, probabil, vor fi transmise frustrarile si nemultumirile "de la centru" - ba ca scolile sunt focare de infectie, ba ca in institutii dispar lucruri... Aia cu scolile, da, este o problema majora.
Dezinsectia mai poate fi si curativa, urmarind distrugerea si indepartarea insectelor din unitatea asupra careia se actioneaza. ... Dat fiind faptul ca scolile sunt medii propice pentru raspandirea bolilor contagioase (gripa, guturaiul, varicela, rujeola, rubeola), iar la varste fragede imunitatea este scazuta, epidemiile se pot raspandi rapid.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat luni ca a fost descoperit primul rezultat pozitiv in scolile din Romania, in urma efectuarii testelor de saliva.
Daca pana acum elevii ajungeau in banci in functie de rata de vaccinare din unitatile de invatamant si cea de infectare de la nivelul localitatii, o noua hotarare CNSU prevede acum alte criterii. ... Astfel, scolile raman deschise cat timp procentul de ocupare nu trece de 75%.
Copiii ucraineni incep o viata noua in scolile din Constanta. 160 de copii au inceput cursurile intr-o unitate de invatamant atat in limba ucraineana, cat si in limba engleza.
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a anuntat, in exclusivitate la Digi24, ca va propune autoritatilor sanitare sa permite desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica in scolile din localitatile unde rata de infectare este sub 3 la mie, indiferent de rata de vaccinare.
Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat vineri ca, dupa modificarea strategiei de functionare a scolilor, luni toate scolile si gradinitele din tara vor putea functiona cu prezenta fizica.
Scolile raman inchise in Gorj si saptamana viitoare, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Multe sunt afectate de seismele din ultimele zile si urmeaza sa fie expertizate
In scolile de stat din Franta, elevelor li se va interzice sa poarte rochiile largi si lungi purtate de unele femei musulmane, a anuntat ministrul educatiei. ... Franta are o interdictie stricta privind semnele religioase in scolile de stat si in cladirile guvernamentale, argumentand ca acestea incalca legile secularismului.
Scolile au unda verde sa redeschida cu prezenta fizica in toate localitatile unde incidenta scade sub 3 cazuri la 1000 de locuitori.
În prezent, taranul doljean isi lucreaza pamantul tot ca in urma cu zece ani, cu sapa si cu caruta trasa de animale, seamana in principal samanta din patul si se uita pe cer asteptand sa dea vreo ploaie sa-i ude culturile.
FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu.
Temperatura este prea mare. Mai intram pe seara, de la 3.00 dupa-amiaza si pana se intuneca", spune Cristi Barbu, tanarul fermier din Bratovoiesti, care aduce laditele pline cu rasaduri in pahare de plastic, adica "ghivece", cum le numesc localnicii.
In urmatorul an, numarul agentiilor BRD din Craiova va fi in crestere.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
google-analytics.com