Cautare

62340 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (6.22 secunde)
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. "Am venit cu delicate din Poiana Fermecata - inregistrata la OSIM.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
In plus, dupa 1864 au aparut scolile romanesti in Balcani, care au creat disensiuni intre comunitatile de aromani, impartite intre sustinatori ai romanismului, asa-numitii romanofoni, si adversarii, cunoscuti sub numele de grecomani. ... Adevaratul salt al aromanilor in viata politica din Imperiul otoman a fost determinat de revolutia junilor turci.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Scolile fara autorizatie de functionare. ... In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
Gabriela Firea a fost criticata pe Internet pentru ca a decis ca scolile din Bucuresti sa fie inchise pana luni din cauza vremii nefavorabile. ... Acestia si-au cam inghitit cuvintele vazand nametii si gerul de miercuri din Bucuresti. ... a avut dreptate Firea cu scolile.
Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
Ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc, duminica seara, pe arena Liceului cu Program Sportiv "Ion Tiriac" din Brasov. ... La cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret organizat in Romania participa 900 de sportivi si 600 de membri ai delegatiilor, din 45 de tari.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In ultimii ani, a crescut numarul agresiunilor fizice si verbale asupra personalului medical, comise mai ales de apartinatorii pacientilor, din cauza timpului de asteptare in unitatile de primiri urgenta, subliniaza presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti, prof.
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov.
Spadasinele din lotul national al Romaniei, calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, se afla in aceasta perioada in cantonament la Poiana Brasov.
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. ... Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga. ... Da, sunt din Iasi.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
Instruirea pentru permis, eliminata din licee Alta prevedere, care a nascut deja controverse inca dinainte de a fi aprobata, se refera la instruirea elevilor si studentilor din unitatile de invatamant. ... Baza materiala existand, pretul scolarizarii este ceva mai mic decat la scolile de soferi.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
google-analytics.com