Cautare

1021 de rezultate pentru "scoli sanitare postliceale" (8.66 secunde)
Motivul pierderii locurilor de munca de catre un numar atat de mare de profesori s-ar datora - in opinia lui Diaconescu - aplicarii masurii de distribuire pe categorii de varsta a elevilor, fapt ce va conduce la disparitia unor catedre pentru dascalii constanteni carora li se va asigura repartitii la scoli aflate in localitati foarte indepartate de cele unde isi au domiciliul.
Indiferent care este adevarul, de mentionat ca, in cadrul aceleasi conferinte de presa, deputatul PD Laurentiu Mironescu a anuntat ca Guvernul a aprobat saptamana trecuta finantarea mai multor lucrari de reabilitare a unor scoli din judetul Constanta, scoli care au fost afectate de inundatii.
Lipsa de idei inovatoare Singurul care a avut initiative de luat in seama a fost Constantin Busoi, care, la inceputul acestui an, a intocmit un studiu preliminar, in baza caruia mai multe scoli ar urma sa se mute din actuala incinta, deoarece consuma sume foarte mari din bugetul local.
Mai intai a invatat Curtea Regelui, apoi s-a impus in scoli, universitati, in mediile stiintifice, si pe urma s-a raspandit tot mai mult, la toate nivelurile populatiei.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Exista scoli matematice care accepta adevaruri pe care alte scoli matematice le neaga. In plus, exista aspecte ale realitatii care nu pot fi descrise matematic ori algoritmic.
Pe fondul renasterii nationale si a euforiei idealurilor nationale, intelectualii romani s-au organizat pentru a acorda sprijin aromanilor sa intemeieze scoli in limba romana.
Dupa cum se arata in rechizitoriu, in perioada martie - aprilie 2006, Ion Berbecaru a primit pentru sine suma de cinci milioane de lei vechi de la reprezentantii aceleiasi firme, uzand de influenta pe care o avea asupra primarului din Bailesti, pentru a-l determina pe acesta sa deblocheze partial efectuarea platilor de scoli catre firma care le livrase lemnele.
"Pe viitor administratia centrala sau ministrul Invatamintului, prim-ministrul ori ministrul de Interne nu va mai trebui sa se ocupe de igiena din scoli, de asigurarea pazei, pentru ca acestea sint elemente pe care trebuie sa le asigure administratia locala, impreuna cu inspectoratele locale", a declarat seful Executivului, adaugind ca acest proces, care va fi aplicat si in Sanatate, are ca scop aducerea deciziilor cit mai aproape de cetatean.
De asemenea, ministrul a cerut ca directorii de scoli sa pregateasca proiecte de reparatii pentru ca infrastructura scolilor din judet sa fie imbunatatita".
In ceea ce priveste invatamantul din oras, liceul, cele patru scoli si gradinitele au beneficiat anul acesta de proiectul de reabilitare a acestor unitati.
In prezent, la nivel national, 1.500 de scoli din mediul rural au fost dotate cu mobilier scolar, iar 500 au fost racordate la alimentarea cu apa potabilaā€¯, a precizat Emil Strunga.
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice.
Gheorghe Barbarasa, secretarul judetului Dolj, a declarat ca la alegerile anterioare presedintii sectiilor de votare au reclamat conditiile de igiena precare din scoli.
Acesta spune ca, desi banii alocati de la Guvern pentru imbunatatirile din scoli ar fi trebuit sa vina in luna mai, acestia au fost primiti abia acum si astfel scolile au ramas in aceeasi situatie dezastruoasa ca si la 15 iunie.
Multe scoli de soferi, putini promovati "Constanta a fost nominalizata printre judetele in care s-a manifestat o crestere a violentei. ... Un alt aspect ingrijorator, in privinta caruia prefectul intentioneaza sa ia masuri este cresterea numarului de scoli auto si scaderea gradului de promovabilitate al cursantilor.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor.
000 de directori de scoli vor fi "rasi" din functii, potrivit Ordonantei de Urgenta 37/2009 privind unele masuri de imbunatatire a activitatii administratiei publice. ... Legea contrazice ceea ce spune doamna ministru Andronescu cu referire la faptul ca ordonanta nu afecteaza directorii de scoli.
Oltean a precizat ca trebuie aduse unele clarificari fiindca s-a interpretat gresit faptul ca vor fi schimbati din functii si directorii de scoli. "Nici o prevedere din ordonanta nu se refera la faptul ca intra sub incidenta ei si directorii de scoli.
Potrivit surselor din cadrul ISCIR, controalele de anul trecut au scos la iveala faptul ca in multe gradinite si scoli din judetul Constanta, centralele termice nu au fost avizate.
google-analytics.com