Cautare

1021 de rezultate pentru "scoli sanitare postliceale" (2.67 secunde)
Avand in vedere ca in 2012, potrivit datelor furnizate de Ministerul Muncii, numarul copiilor parasiti in maternitati sau in alte unitati sanitare a ajuns aproape la 1.500, in crestere fata de anii precedenti si ca 1.474 de copii au fost parasiti in unitati sanitare, cu 42 mai multi decat in 2011;
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si autoritatile sanitare europene atentioneaza ca in SUA si Europa au fost identificate cazuri de gripa cu o tulpina AH3N2 care este usor diferita de cea din vaccinul existent si care poate da forme severe de boala, recomandandu-se totusi continuarea imunizarii.
Uniunea Europeana a impus Romaniei inca din anul 2008 unitati sanitare la standarde ridicate de calitate, insa doar 77 de spitale din cele peste 500 au fost acreditate pana in prezent, desi termenul limita este sfarsitul anului 2015.
Pretul piperat al stenturilor farmacologic active se explica prin faptul ca ele sunt incadrate in categoria materialelor sanitare si nu pot fi decontate de CNAS.
Sute de oameni au protestat la Zagreb fata de proasta gestionare a crizei sanitare. Oamenii au parcurs in tacere centrul orasului si au avut la ei baloane albe.
Ma duc la un magazin de instalatii sanitare cu gindul sa schimb sase calorifere si sa instalez un aparat de aer conditionat. ... Ma duc la magazinul cu tot felul de instalatii sanitare, scot agenda unde imi facusem toate calculele si incep sa comand:
Ma duc la un magazin de instalatii sanitare cu gindul sa schimb sase calorifere si sa instalez un aparat de aer conditionat. ... Ma duc la magazinul cu tot felul de instalatii sanitare, scot agenda unde imi facusem toate calculele si incep sa comand:
Ma duc la un magazin de instalatii sanitare cu gindul sa schimb sase calorifere si sa instalez un aparat de aer conditionat. ... Ma duc la magazinul cu tot felul de instalatii sanitare, scot agenda unde imi facusem toate calculele si incep sa comand:
A, si cu grupuri sanitare, capitol deficitar la unele gradinite.
Numai ca masura interzicerii fumatului intr-un spatiu deschis, curtea unei policlinici sau cea a unui spital, sub amenintarea unei amenzi de pana la 500 de lei sau a prestarii a 20 de ore de munca in folosul comunitatii, pare un pic fortata, mai ales in sitiutia in care, mai mult ca sigur, personalul unitatilor sanitare nu va renunta sa fumeze in cabinete sau in orice alte locuri din incinta unitatilor sanitare.
Sanatatea bolnavilor din spitale este pusa in pericol din cauza crizei medicamentelor si a materialelor sanitare. Pandemia, criza energetica, razboiul din Ucraina si valul de scumpiri au dus la stagnarea productiei asa ca producatorii nu-si pot onora comenzile.
Este criza de medicamente si materiale sanitare la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medicii sunt nevoiti sa-i trimita pe pacienti la farmaciile din apropiere, pentru ca in spital nu se gaseste aproape nimic din ceea e necesar tratamentelor.
Tot acestia promit "scoli si parcuri in siguranta ", dupa ce la Botosani chiar in aceasta toamna doi elevi de la Grupul Scolar "Elie Radu " si Scoala de Cooperatie au fost spitalizati in urma unor batai bestiale pe care le-au incasat chiar in timpul orelor.
In cadrul aceleiasi comisii se analizeaza, avizeaza si se initiaza o serie de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari, sprijinire a actiunilor stabilite pentru asigurarea conditiilor de organizare si desfasurare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, precum si actiuni de ocrotire a sanatatii populatiei.
De la repartizarea aproape matematica a spatiului pentru birouri - incluzand sala de consiliu, sala de casatorii si chiar studio foto, cu placute bilingve (romana-engleza) la fiecare usa, camere de luat vederi instalate in fiecare colt al incaperilor, amenajarea moderna, mobilierul nou, ghidul electronic informativ in holul de la intrare, grupuri sanitare moderne si pana la personalul amabil si placut, totul demonstra ca se poate, chiar si la tara.
Liderul PC este de parere ca, in ultimii ani, Romania a fost guvernata "discretionar si iresponsabil", mai ales ca "doar in ultimii doi ani, veniturile populatiei au scazut, in medie, cu aproape 40%, s-au inchis peste 250 de scoli, peste 100 de unitati sanitare, au fost falimentate peste 100.000 de intreprinderi mici si mijlocii, iar datoria publica a crescut cu peste 20 de miliarde de euro".
"A fost doar un filtru organizat de Rutiera, nimic deosebit", a explicat Mugurel Mitrana, care a fost plecat din comuna pentru a depune doua proiecte prin care vrea sa acceseze fondurile necesare construirii unei scoli in satul Dulcesti, iar o alta - in satul Mosneni.
"Este o incalcare a drepturilor primariilor de a-si administra resursele financiare, pentru ca primariile au facut rectificari de buget, au facut modificarile in interiorul obiectivelor pe care le aprobasera in consiliul local", a mai spus fostul premier, precizand ca nu este vorba de pomeni electorale ori de cheltuieli nejustificate, ci de achitarea unor arierate, a unor datorii ale unor spitale, scoli si gradinite.
“ Acum trebuie sa cumparam si CD-playere, care sa serveasca drept suport audio pentru imn“, a punctat Prodan, incercand sa sugereze inoportunitatea intonarii imnului in scoli.
diametrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargire Grigorescu Splai Dudescu, modernizarea mai multor scoli, licee si gradinite si spitale si consolidarea unuor imobile. ... Santiere scoli/gradinite/licee Potrivit primarului Sorin Oprescu sunt deschise 26 de santiere.
google-analytics.com