Cautare

1021 de rezultate pentru "scoli sanitare postliceale" (3.19 secunde)
In scoli si gradinite este plin de varicela si scarlatina (Autoare: ... Matei Bals, atrage atentia asupra numarului mare de cazuri de varicela si scarlatina in scoli si gradinite, dar mai ales asupra complicatiilor acestor boli.
Sunt nevoiti astfel sa improvizeze ei insisi scoli profesionale si sa isi formeze specialisti precum matriteri, mecanici, tehnicieni si nu numai. ... De asemenea, este necesara colaborarea cu scolile si firmele pentru schimbarea mentalitatii parintilor prin prezentarea avantajelor pe care le pot obtine copiii lor dupa terminarea unei scoli profesionale.
Presa din judetul Vaslui a publicat, cu dovezi, o serie de materiale care demonstreaza cum liberalii din toate organizatiile locale trebuiau sa raporteze la Secretariatul general al PNL cazuri in care membri PSD (cazuri de primar in iunie 2016, presedinti de organizatie sau alti membri importanti) sunt sau au fost numiti directori de scoli.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Este prima zi in care testele de saliva pentru depistarea SARS-COV-2 se poate face in scoli. ... Astfel, acestia sunt chemati sa ridice testele de saliva din scoli.
Profesorii pensionati si studentii care se pregatesc pentru o cariera la catedra vor putea preda in scoli fara sa mai dea concurs. Este masura anuntata de ministrul Educatiei, dupa ce criza de personal ar pune piedici statului roman de a primi in scoli elevii ucraineni.
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Acelaeasi scoli neterminate la timp, aceeasi elevi si mai ales parinti care se plang de indolenta autoritatilor. ... In alt reportaj aflam ca multi dintre elvii unei scoli nu au uniforme noi si ca asta e o adevarata nenorocire.
Astfel, marti 27 septembrie 2011, la ora 12.00, o echipa multidisciplinara formata din 126 de specialisti (politisti, politisi locali, jandarmi, avocati, mediatori, asistenti sociali, psiholgi, sociologi, medici si personal sanitar) vor desfasura simultan activitati de educatie preventiva in 102 scoli (66 scoli generale si 36 licee) din toate sectoarele din Bucuresti.
Premierul Ciuca a cerut ca 118 scoli cu rism seismic 1 sa fie imediat reabilitate. Ministerul Educatiei sustine ca n-are nicio lista cu 118 scoli cu risc seismic 1.
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
In cadrul acestei comisii se analizeaza si se avizeaza bugetul judetului, la partea referitoare la invatamant, sanatate, cultura, protectie sociala, activitati sportive si de agrement, precum si analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta. ... Seful Circumscriptiei Sanitare Fetesti va afla daca are concurenta dupa data de 16 mai a.
Cu ocazia rectificarii bugetului propriu, consilierii judeteni au acordat mai intai unitatii sanitare conduse de colega lor, Cristina Calangiu, suma de 1.000.000 de lei pentru reabilitarea Clinicii de Anestezie - Terapie Intensiva (ATI).
De asemenea, s-a hotarat ca extinderea furnizarii de medicamente si insulina pentru pacienti sa fie realizata si prin farmaciile cu circuit liber, care vor fi acreditate de catre autoritatile sanitare dupa criterii stricte. ... Toate acestea vor primi fonduri pentru achizitionarea de echipamente de protectie, seringi, alte materiale sanitare.
In spatiile de cazare, precum si in grupurile sanitare (cu exceptia celor exterioare) se va asigura in sezonul rece o temperatura minima de 20 de grade Celsius. ... Pardoselile grupurilor sanitare vor fi placate cu materiale ceramice, marmura sau alte asemenea materiale estetice, usor lavabile si de buna calitate.
Nu in ultimul rand, vor fi asigurate conditiile sanitare si de protectie a mediului in zonele de imbaiere si pe plaja.
In urma depistarii virusului gripei aviare in Ungaria, Romania va importa restrictionat carne de pasare din aceasta tara, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Marcel Avram, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Sanatatea Alimentelor.
google-analytics.com