Cautare

1021 de rezultate pentru "scoli sanitare postliceale" (2.77 secunde)
- Atacand violent Educatia pentru slaba dotare, in urma accidentului in care un copil de trei ani s-a inecat in fosa septica a toaletei improvizate a unei scoli din Buda (!) Iohannis se bate cu pumnul in piept pentru faptul ca la insistentele lui, de trei ani se aloca 2% din PIB pentru Aparare.
Din pacate toate acestea sunt rapid uitate cand oamenii pun mana pe ciolan, iar in acest timp scolile se degradeaza din ce in ce mai mult, mii de copii, daca nu zeci de mii, invata in scoli fara apa curenta si care au toalete stricate sau, si mai rau, nu le au de loc.
Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli. ... Anul trecut, cele mai multe scoli din tara au fost inchise pe 5 octombrie, dar au fost si scoli unde au fost organizate diferite activitati.
- Aveti de facut spitale si de invatat doctori in scoli adevarate si care, bine platiti, sa stea acasa sa grijeasca de bolile noastre nu de ale strainilor.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Cristian Diaconescu si-a exprimat nemultumirea fata de situatia in care a constatat ca se afla unitatea scolara la inaugurarea careia a fost, aratandu-se convins ca situatia este "la fel de rea" si in alte scoli din judetul Constanta.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, il sfatuieste "amical" pe senatorul Gheorghe Funar sa isi retraga propunerea legislativa privind studierea in scoli a Bibliei in versuri, pe care o califica drept o "trasnaie".
Primaria Craiova este in pericol de a pierde cele peste 2,6 milioane de lei puse in joc de Administratia Fondului de Mediu (AFM) pentru proiectul de realizare a sistemului alternativ de producere a energiei termice in scoli si gradinite.
Si asta pentru ca, odata cu aderarea, acestia vor mai putea lucra, daca vor fi afiliati unei scoli auto. ... Pe de alta parte, exista riscul ca foarte multe scoli auto care nu pot indeplini cerintele sa dispara", a mai spus reprezentantul firmei "Autoclub Ready".
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Noul cartier va include gradinite, scoli dar si spatii verzi. ... Un proiect important pe care administratia locala din Agigea il are in derulare este si cel privind achizitionarea de mobilier pentru scoli, desfasurat in parteneriat cu Ambasada Japoniei.
Finantare pentru strazi si scoli Cele trei proiecte au in vedere executarea de lucrari de modernizare a infrastructurii orasului. Proiectul intitulat "Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei in scoli" vizeaza achizitionarea si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii.
Guvernul da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului dar inchide scoli si spitale O noua catedrala se construieste in centrul Bucurestiului, cu 600 de milioane de euro. ... Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
In luna decembrie, ministerul pe care il conduceti va organiza o licitatie pentru lansarea Proiectului numit "Internet in scoala ta", care are ca scop cumpararea de echipamente si servicii IT&C necesare conectarii la internet a 2446 de scoli aflate in zonele rurale si mici urbane.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Puteti vedea pe acest link cateva din momentele concertelor derulate in primele scoli incluse in proiect:https://www.youtube.com/watch?v=n9_MgGWDqSM Proiectul se va derula pana in luna noiembrie si va acoperi 20 de scoli din sectorul 5, scoli in care riscul de abandon scolar este mare.
Familia Regala va participa alaturi de Curtea Veche Publishing la intalniri in scoli pe tot parcursul anului scolar 2013/2014. ... In urmatoarea perioada, editura se va concentra pe intalniri in scoli cu parinti si elevi, ateliere de lectura si o campanie de donatie de carti.
La concurs au participat aproximativ 285.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 657 de scoli care au primit planse in cele 16 orase:
La concurs au participat aproximativ 271.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 598 de scoli care au primit planse in cele 16 orase:
Prezentate in detalilu la pagina http://profi.ro/salveaza_destine/, proiectele din acest an abordeaza probleme foarte variate, de la sanatatea copiilor si pana la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli :
- Sunt medici de familie care considera ca modificarile legate de inscrierea copiilor in scoli, gradinite sunt nerealizabile, ca sporesc birocratia. Deocamdata, parintii sunt derutati si intrebarea este daca acesti copii se vor putea inscrie in scoli?
google-analytics.com