Cautare

1090 de rezultate pentru "scoli postliceale prahova" (2.93 secunde)
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova.
Trei persoane au fost ranite marti, in zona localitatii Posada, din judetul Prahova, dupa ce masina in care se aflau - un autoturism de interventie pentru verificarea aparaturii medicale - a cazut intr-o rapa. ... Cele trei persoane au fost salvate de echipajele ISU Prahova.
O tanara voluntar de la ISU Prahova a postat pe TikTok un filmulet in care parodiaza un apel la 112.
Accident in judetul Prahova, unde un microbuz plin cu elevi a fost lovit de o alta masina. Din primele informatii, sunt 6 persoane ranite.
Doua clanuri s-au batut cu bate, topoare si pietre, in Prahova. Un barbat a fost injunghiat
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Sau in Prahova si Buzau. ... De exemplu, in Prahova, la Valea Doftanei, se apropie Festivalul Cascavelei, tot un fel de targ.
Filiala PNL Prahova i-a propus sa aleaga un colegiu uninominal din acest judet in care sa candideze pentru Parlament. Coincidenta sau nu, presedintele Filialei PD-L Prahova este nimeni alta decat Roberta Anastase.
Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Radu Dan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Madalin Dragan avea o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Focar de raie la un centru al Directie de Protectie Sociala din Prahova. Aproximativ 20 de bolnavi care au diverse grade de handicap au fot diagnosticati.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Un incendiu de amploare a izbucnit, noaptea trecuta, la Manastirea Turnu din localitatea Targsoru Vechi, judetul Prahova.
In direct la Euronews Romania, Andreea Ursachi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a declarat ca nu are detalii despre ancheta desfasurata de procurorii DNA la institutia pe care o reprezinta.
Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu, si-a dat demisia din functia de comanda, la solicitarea sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dupa incendiul de la "Ferma Dacilor", in urma caruia sapte oameni au murit carbonizat, iar o alta persoana este inca disparuta.
"Este clar ca guvernul actual nu guverneaza pentru Romaia si pentru romani, guverneaza numai pentru cei care au ales culoarea portocalie, de parca nu toti romanii au nevoie de apa si canalizare, de incalzire, de scoli si de spitale.
"A fost doar un filtru organizat de Rutiera, nimic deosebit", a explicat Mugurel Mitrana, care a fost plecat din comuna pentru a depune doua proiecte prin care vrea sa acceseze fondurile necesare construirii unei scoli in satul Dulcesti, iar o alta - in satul Mosneni.
"Este o incalcare a drepturilor primariilor de a-si administra resursele financiare, pentru ca primariile au facut rectificari de buget, au facut modificarile in interiorul obiectivelor pe care le aprobasera in consiliul local", a mai spus fostul premier, precizand ca nu este vorba de pomeni electorale ori de cheltuieli nejustificate, ci de achitarea unor arierate, a unor datorii ale unor spitale, scoli si gradinite.
“ Acum trebuie sa cumparam si CD-playere, care sa serveasca drept suport audio pentru imn“, a punctat Prodan, incercand sa sugereze inoportunitatea intonarii imnului in scoli.
google-analytics.com