Cautare

1316 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tg jiu" (2.81 secunde)
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1. ... Centrul de expertiza pentru angioedem ereditar Tg.
Intreaga arhiva fusese mutata la Targu Jiu in urma cu ceva timp, iar acum s-a luat decizia ca punctul de lucru care functiona in cel de-al doilea municipiu al judetului Gorj sa isi inceteze definitiv activitatea, incepand cu data de 2 iulie.
Acesta era acuzat ca ar fi dispus in anul 1991 continuarea urmaririi medicului Dumitru Lita din Targu Jiu, suspectat de tradare nationala.
Pensionarii gorjeni vor iesi in strada de Ziua Muncii, pentru a participa la un miting de protest care va avea loc in Piata Prefecturii din centrul municipiului Targu Jiu, intre orele 10.00-12.00.
Morega ameninta ca ii schimba pe pedisti Nemultumit ca i-au fost schimbati oamenii, presedintele PNL Gorj sustine ca va dispune controale la Spitalul Judetean din Targu Jiu, pentru a-i inlocui din functii pe reprezentantii PD.
La nivelul Primariei Targu Jiu, numai cinci consilieri locali ai PSD si trei ai PRM si-au depus declaratiile de apartenenta politica.
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Potrivit trezorierului PSD Gorj, economistul Gabriel Sanda, care este si viceprimarul municipiului Targu Jiu, in contul PSD Gorj se mai afla in prezent suma de 46.000.000 de lei vechi, in conditiile in care Organizatia Judeteana se lauda cu peste 20.000 de membri.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Fostul presedinte al PSD Gorj Nicolae Mischie s-a inscris, luni, in Partidul Romania Mare si va candida din partea acestei formatiuni pentru un post de deputat intr-un colegiu din municipiul Targu-Jiu.
Adrian Gorun, fost secretar general al Ministerului Educatiei, in prezent rectorul Universitatii "Constantin Brancusi" din Targu Jiu, spune ca un asemenea post nu a existat pana in prezent si ca a fost infiintat special pentru a fi ocupat de o anumita persoana:
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
Nici cetatenii nu sunt interesati de oferta partidelor, care, cel putin la Targu Jiu, nu au fost preocupate sa lipeasca afise cu publicitate electorala pe panourile special montate. ... "Daca in toamna partidele se bateau pe spatiile de afisaj de la Targu Jiu, acum, aproape jumatate sunt goale.
De asemenea, Gheorghe Novac a fost mentinut la Directia Silvica Targu Jiu, Directia pentru Agricultura avand un director nou, in persoana lui Valeriu Petrica. ... Un nume nou apare in fruntea Vamii Targu Jiu - Gabriela Liao, o pedelista casatorita cu un cetatean chinez.
Contractul cu firma maghiara Vegyepszer, care se ocupa de modernizarea tronsonului de drum dintre localitatile Rovinari si Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, de pe DN 66, va fi reziliat de Ministerul Transporturilor.
"Referitor la declaratia ministrului economiei, Adriean Videanu, cu privire la realizarea unei Companii Energetice Nationale cu sediul in Bucuresti, compusa din Complexurile Energetice Rovinari, Turceni si Craiova, SNLO Targu Jiu si Nuclearelectrica Cernavoda, potrivit unor analize realizate impreuna cu specialistii in domeniu, dar tinand cont si de experienta practica si stiintifica in domeniul constituirii si functionarii Companiilor Nationale (Regii Autonome, Societati Nationale etc.), precum si de faptul ca regiunea Olteniei este cea care detine resursele energetice necesare constituirii unei asemenea companii, respingem hotararea Ministerului Economiei ca nefondata, inoportuna si care aduce grave prejudicii economico-financiare si sociale Olteniei, si Gorjului in mod special.
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
Unii dintre salariatii trimisi in somaj in urma restructurarii Politiei Comunitare din Targu Jiu se vor intoarce in campul muncii.
ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc. ... Firma a fost infiintata de Consiliul Local Targu Jiu, pentru a prelua personalul defunctei DSC, desfiintata in urma restructurarilor din vara.
google-analytics.com