Cautare

1975 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate tehnice timis" (2.55 secunde)
Profesorii pensionati si studentii care se pregatesc pentru o cariera la catedra vor putea preda in scoli fara sa mai dea concurs. Este masura anuntata de ministrul Educatiei, dupa ce criza de personal ar pune piedici statului roman de a primi in scoli elevii ucraineni.
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Toate incidente tragice, teribile, care au lasat familii indoliate si care ne-au facut sa privim cu totala neincredere siguranta in scoli. ... La fel, se mai poate cineva declara surprins de faptul ca dotarile foarte multor scoli sint atit de vechi incit pot deveni periculoase pentru cei care le folosesc?
Acelaeasi scoli neterminate la timp, aceeasi elevi si mai ales parinti care se plang de indolenta autoritatilor. ... In alt reportaj aflam ca multi dintre elvii unei scoli nu au uniforme noi si ca asta e o adevarata nenorocire.
Astfel, marti 27 septembrie 2011, la ora 12.00, o echipa multidisciplinara formata din 126 de specialisti (politisti, politisi locali, jandarmi, avocati, mediatori, asistenti sociali, psiholgi, sociologi, medici si personal sanitar) vor desfasura simultan activitati de educatie preventiva in 102 scoli (66 scoli generale si 36 licee) din toate sectoarele din Bucuresti.
Premierul Ciuca a cerut ca 118 scoli cu rism seismic 1 sa fie imediat reabilitate. Ministerul Educatiei sustine ca n-are nicio lista cu 118 scoli cu risc seismic 1.
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
diametrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargire Grigorescu Splai Dudescu, modernizarea mai multor scoli, licee si gradinite si spitale si consolidarea unuor imobile.
Pe timpuri, automobilul nu fusese inzestrat de proprietar cu oglinzi retrovizoare sau cu un sistem de semnalizare, pentru ca aceste dotari tehnice nu erau necesare in traficul de odinioara.
Caracteristici tehnice 3. ... Caracteristici tehnice In ziua de astazi Internetul este sustinut si intretinut de o multime de firme comerciale.
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat ieri ca din investigatiile Comisiei parlamentare CIA reiese fara dubii ca avioanele ce ar fi survolat Romania au facut escala pe aeroporturile romanesti in scopuri tehnice si a infirmat ideea ca pe teritoriul tarii noastre ar exista centre speciale pentru detinutii CIA.
Daca e sa-i dam crezare mogulului Dan Voiculescu, seful celei mai importante fabrici de valuta a Romaniei ceausiste nu a fost niciodata ofiter de securitate si nici turnator, ci doar un simplu scrib de note tehnice.
Aleodor Francu, fostul sef al Cancelariei premierului, sustine ca nu a facut nimanui niciun rau prin cele doua informari tehnice care au ajuns la Securitate fara stirea sa.
MAPDR a prezentat, in cadrul unor intalniri tehnice cu delegati de la Bruxelles, un plan de actiune pentru rezolvarea problemelor din agricultura, iar aplicarea lui ar putea duce la deblocarea fondurilor SAPARD in mai putin de doua luni, a declarat ieri Liviu Harbuz, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
De la anul se trece la evidenta informatizata Incepand cu anul viitor, societatile care incheie asigurarile auto obligatorii si cele care fac verificarile tehnice sunt obligate sa puna la dispozitia Politiei Rutiere situatia automobilelor care au RCA si ITP.
La sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a avut loc ieri sedinta de licitatie, constand in deschiderea ofertelor tehnice si financiare pentru investitia de modernizare a statiei de trasformare din Portul Constanta.
Marcajul de conformitate europeana este obligatoriu in cazul produselor pentru care exista specificatii europene armonizate, adica standarde europene armonizate sau agremente tehnice europene. ... Nu se aplica marcajul "CE" pentru acele produse in cazul carora nu sunt in vigoare specificatii tehnice armonizate sau specificatii tehnice recunoscute.
Trebuie sa-si modernizeze mijloacele tehnice, sa-si diversifice soiurile, sa respecte standardele de calitate si sa aiba in vedere cresterea suprafetelor medii de cultura.
Machetele si documentatiile tehnice realizate dupa proiecte dezvoltate in anii '80-'90 de industria aeronautica romana sunt in prezent disputate in justitie de Institutul National de Cercetari Aerospatiale (INCAS) Bucuresti si Elbit Systems Israel - care a construit la Craiova pentru MApN aparatul IAR-99 Soim, varianta modernizata a proiectului IAR-99.
google-analytics.com