Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (3.02 secunde)
Salariatii din primarii nu si-au mai luat banii de trei luni • Conducerea Consiliului Judetean Valcea sustine ca va rezolva problema si oamenii isi vor lua banii inainte de Craciun Funtionarii publici angajati la mai multe primarii din judet nu si-au mai luat salariile de doua, trei luni, pentru ca fondurile bugetelor locale s-au terminat.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. ... De câtiva ani, se duce o lupta apriga pentru câstigarea acestui domeniu între Consiliul Judetean Vâlcea si mostenitoarea familiei Greceanu.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. ... De câtiva ani, se duce o lupta apriga pentru câstigarea acestui domeniu între Consiliul Judetean Vâlcea si mostenitoarea familiei Greceanu.
Chiar daca Dan Petrescu a iesit din grupul milionarilor din Vâlcea, locul sau a fost preluat de familia Bojan, nou-intrata în top.Cei 13 olteni inclusi în topul de anul acesta au reusit sa adune peste 600 de milioane de euro.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Daca in 2008, in judetul Dolj se inmatriculau 5.160 de masini noi, in Gorj - 2.630, in Mehedinti - 1.297, in Olt - 2.474 si in Valcea - 2.727, in anul urmator vanzarile au scazut semnificativ, pentru ca in 2009 numai 2.097 de doljeni si-au permis un autoturism nou.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
112 persoane vor fi acreditate de CNFPA", a spus Roberto Patrascoiu, manager de proiect WV Romania. ... In Ramnicu Valcea si Craiova vor fi constituite doua centre de suport pentru mestesugari. ... "Am colaborat cu WV pentru formarea profesionala a unor beneficiari din Argetoaia, Predesti, Craiova si Ramnicu Valcea.
Astazi, detaliem evolutia altor marci renumite din zona Olteniei, mai exact din Dolj si Vâlcea, care au capatat notorietate pe plan national sau doar pe regiune: ... Concurentul numarul unu al producatorului din Banie este unul din Vâlcea, Vel Pitar.
Iliescu a intervenit, in sedinta Biroului Permament, in momentul in care liderii partidului discutau situatia din cadrul organizatiilor PSD Bihor - a carei conducere a fost dizolvata prin decizia Consiliului National de la Mamaia - si PSD Valcea, in care a existat un conflict intre conducerea organizatiei judetene si cea a organizatiei municipale.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
Prefectul judetului Valcea, Mircea Nadolu, a declarat ca, potrivit legii, social-democratii nu mai au dreptul sa-si desemneze un alt candidat si ca numele candidatului PSD nu va mai fi trecut in buletinele de vot - formularele nefiind inca tiparite.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
google-analytics.com