Cautare

1381 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate oradea" (3.63 secunde)
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
In acest sens, 35 de reprezentanti din opt judete din Ardeal au semnat, la Oradea, documentul intitulat „Ardealul –
Aparitia in Oradea a unor afise in limba maghiara, cu mesajele "Ardealul, pamant unguresc" si "Ardealul a fost si va fi pamant unguresc" a generat primele reactii politice.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Premierul Romaniei si, totodata, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, va veni sambata, 11 octombrie, la Oradea. ... Sambata, 11 octombrie, la ora 13, la Arena Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, 16 filiale din Transilvania ale Partidului National Liberal isi vor prezenta candidatii pentru Parlamentul Romaniei.
Printre acestea se numara si CET II Oradea, societate aflata in executare silita si care a avut parte de o evaluare exacta.
Dupa ce conducerea Cemtrade SA (fabrica de alumina) Oradea a declarat razboi, in cursul zilei de marti, conducerii SC Electrocentrale Oradea, acuzand-o de santaj si de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca emisa de Curtea de Apel Bucuresti, miercuri dupa-masa rusii de la fabrica de alumina au lasat-o mai moale cu declaratiile razboinice.
supermarketul "Crisul" Oradea si supermarketul "Lotus" Oradea. ... Cristiana Bigan, director executiv la OJPC, ne-a comunicat ca actiunile se fac in colaborare cu Asociatia pentru Protectia Consumatorului Oradea si Federatia Asociatiilor pentru Protectia Consumatorilor Bihor, care asigura voluntariatul pentru distribuirea materialelor publicitare.
ABplus Events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, ce-a de-a doua editie a Expozitiei Nationala de Contructii si Instalatii CAMEX.
RCS & RDS a deschis un nou punct de prezenta in Oradea.
Aceasta are in componenta sase agentii de furnizare, printre care si Agentia din Oradea.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. ... La discutii vor fi prezenti reprezentanti ai RADET Oradea, care vor discuta despre reabilitarea termica a cladirilor si efectele ei asupra pietei de energie termica si asupra emisiilor de gaze cu efect de sera.
La sfarsitul lunii trecute, sindicatul din cadrul SC InterOil Oradea a trimis o adresa conducerii Bunge Romania, prin care a inaintat o oferta de cumparare a fabricii de ulei.
Manifestarea a fost organizata pentru toti studentii de la Universitatea din Oradea, iar acestia s-au prezentat in numar mare, astfel incat sala de festivitati a Facultatii de Stiinte Politice a fost neincapatoare.
Odata cu transferul de responsabilitati si activitati de la Fiscul bihorean la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, tot mai multe societati comerciale si importatori care produc sau importa produse accizabile se plang ca vamesii le calca pragul si executa aceleasi actiuni de control ca inspectorii fiscali sau comisarii Garzii Financiare Bihor.
La doua dintre acestea, respectiv SC Ilex Trading SRL Oradea si SC Mari IFN SRL Oradea, au gasit nereguli, au aplicat amenzi si au confiscat metale pretioase. ... "Impreuna cu un echipaj al Vamii Oradea, am depistat doua autoturisme inmatriculate in Ungaria cu nr.
google-analytics.com