Cautare

10960 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (2.82 secunde)
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
In perioada 2007-2013, Romania poate primi de la UE aproape 13 miliarde de euro, fonduri destinate agriculturii si dezvoltarii rurale.
In ultima zi de campanie, liderul PSD, Mircea Geoana, l-a atacat din nou pe presedintele suspendat, sustinand ca in spatele promisiunilor de reconciliere lansate de acesta ar fi de fapt un plan de escaladare a fortei care vizeaza institutia Parlamentului.
Pentru a nu stim cata oara Primaria a dat-o iar in bara cand a hotarat sa stabileasca sediul Biroului Electoral Municipal la Casa Casatoriilor.
Ministerul Sanatatii Publice (MSP) a elaborat un proiect de hotarare ce vizeaza remunerarea medicilor in functie de numarul si complexitatea cazurilor tratate.
De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
Octavian Stireanu publica pe Amos News articolul "Smecherii de mahala politica", pe care il puteti citi in continuare. 'Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) spunea, luni seara, dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca doreste sa aiba "o prezenta cat mai discreta in viata publica".
Dupa ce producatorii legali de alcool s-au plans in repetate randuri de faptul ca piata neagra a luat amploare, Guvernul s-a gandit sa ia masuri impotriva evaziunii fiscale.
Potrivit hotararii date de Guvern, agentia a preluat managementul politicilor structurale in domeniul piscicol. Totodata, agentia va elabora strategia nationala sectoriala si programul operational, conditie obligatorie in vederea accesarii de surse financiare in perioada 2007-2013, prin Fondul European al Pescuitului.
"Recompensele" dure pe care le vor primi evazionistii fiscali sint prevazute in Legea 241 din 15 iulie 2005, care a intrat in vigoare la inceputul acestei saptamini.
Companiile romanesti si firmele straine care au un sediu permanent in Romania vor plati, de anul viitor, un nou tip de impozit, reprezentind 0,5% din valoarea imobilizarilor corporale, cum ar fi terenurile si constructiile.
Pentru 2006, Sanatatea va avea un buget cu 40% mai mare decat cel de anul trecut, adica 458.124 de mii de RON, fata de 330.766 de mii de RON, cat au fost alocate in 2005.
Conducerea Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor s-a intalnit, in perioada 6-8 martie, la Budapesta, cu directorul general al Inspectoratului General pentru Protectia Consumatorilor din Ungaria, pentru semnarea Protocolului de colaborare dintre cele doua institutii.
El mai spus ca alte 71 de proiecte finalizate si afectate de calamitati vor fi finantate in vederea contractarii efectelor inundatiilor. ... Situatia este diferita in cazul proiectelor din comunele care au toate satele din componenta lor afectate de inundatii in procent mai mare sau egal cu 5%.
Astfel, Laboratorul National de Referinta pentru Rabie din cadrul IDSA a fost inclus pe lista laboratoarelor acreditate sa testeze animalele de companie, potrivit NewsIn.
Deocamdata, CD-ul, ale carui costuri s-au cifrat la 100.000 RON- suportate integral din bugetul statului- a fost editat in 2000 de exemplare, insa multiplicare lui va continua cu editia a II- a completata (in 2007), pana la aceasta ora el fiind deja distribuit tuturor reprezentantelor diplomatice ale Romaniei din strainatate, precum si reprezentantelor diplomatice straine acreditate in tara noastra.
În România sunt interzise, din ianuarie 2007, cultivarea si testarea organismelor modificate genetic (OMG). ... România a început cultivarea soiurilor modificate genetic (MG) în 1998.
În România sunt interzise, din ianuarie 2007, cultivarea si testarea organismelor modificate genetic (OMG). ... România a început cultivarea soiurilor modificate genetic (MG) în 1998.
Ritualul de taiere a porcului de Craciun nu va tine cont în gospodariile populatiei de directiva Uniunii Europene privind bunul tratament al animalelor. Taranii vor taia ca si pâna acum jugulara porcului, iar asomarea animalelor se va face doar în abatoare.
Ritualul de taiere a porcului de Craciun nu va tine cont în gospodariile populatiei de directiva Uniunii Europene privind bunul tratament al animalelor. Taranii vor taia ca si pâna acum jugulara porcului, iar asomarea animalelor se va face doar în abatoare.
google-analytics.com