Cautare

10960 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (5.00 secunde)
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
In Bucuresti sunt deschise 117 santiere.
Ramane o sarcina pentru istorici sa clarifice daca domnitorul Vasile Lupu era aroman de origine sau albanez;cert este ca isi avea originea in Epir, regiune cu o numeroasa populatie aromana.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Marea majoritate a terenului afectat de traseul tunelului de metrou este domeniul public al municipiului Bucuresti. ... Conform proiectului, o parte dintre accesele in statii vor fi realizate pe terenuri proprietate privata sau chiar in curtea unor scoli si spitale din Capitala, scrie b365.ro.
AGERPRES il citeaza pe Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a afirmat ca rebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara a cursurilor de prim-ajutor: - Trebuie gasita o solutie de introducere in programa scolara, poate sa fie treptata.
Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul National de Boli lnfectioase Prof. ... Testarea se face cu ajutorul unor teste rapide din saliva, non-invazive, rezultatul fiind disponibil in 20 minute.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) organizeaza in zilele de 30 si 31 august 2018, la Palatul Parlamentului, International Business Forum, un eveniment in premiera in Romania si, totodata, de mare anvergura care reuneste ambasadori, reprezentanti ai autoritatilor din domeniul economic si ai mediului de afaceri.
Jurnalista Alexandra Manaila a publicat pe pagina sa de facebook o scurta notita pe care o reproduc in continuare:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Puteti citi in continuare argumentele lui Dan Ioan Popescu.
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
La sfarsitul acestei luni, vor fi acreditate inca patru noi masuri Sapard, potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
Deputatii din Comisia juridica au amanat discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru faptul de a fi votat cu mai multe cartele electronice, pe motiv ca sesizarea conducerii Camerei nu contine date suficiente.
google-analytics.com