Cautare

10952 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (3.26 secunde)
Orele de religie - nu daca, ci ce La noi nimic nu se discuta, nimic nu se dezbate, orice subiect se frange in doua si se cheltuieste pe sudalme.
Cand vor veni testele de saliva, achizitionate de stat, in scoli?
Scandalul prezentei icoanelor religioase in scoli declansat de un oarecare profesor de filozofie din Moldova a ocupat destul spatiu in mass-media.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
Potrivit acestuia, rezultatele chestionarelor distribuite la peste 400 de subiecti (sondajele nationale se realizeaza pe un esantion de aproximativ 1.000 de persoane) urmeaza, in general, tendinta nationala.
Pentru a tine pasul cu ultimele noutati in domeniu, un aspect important in pregatirea angajatilor este perfectionarea. Angajatorii sunt din ce in ce mai interesati de studiile de completare si de specializare urmate de angajati.
Asadar, categorii intregi de salariati precum profesorii, medicii sau cercetatorii nu vor mai primi salarii mai mici de aceasta suma, indiferent de vechimea in munca.
Consiliul National pentru IMM-uri propune reducerea coeficientilor minimi de ierarhizare, in functie de care sunt stabilite salariile, indicatori inclusi in Contractul Colectiv de Munca, sustinand ca altfel multe firme vor da faliment sau vor fi obligate sa concedieze angajatii cu studii superioare.
În acelasi timp, sindicatele acuza patronatele ca vor sa plateasca la fel un licentiat si un muncitor necalificat. Angajatii cu diplome de studii ar putea sa-si plânga anii pierdutii prin facultati daca guvernul ia în calcul cererea patronatelor de a nu plati prea mult pentru policalificati.
Specialistii din cadastru sunt nemultumiti ca noua legislatie le permite persoanelor fara studii superioare si fara aparatura necesara sa dea avize pentru lucrarile de masurare a terenurilor aflate in zona extravilana.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu.
Modificarea sistemului de vot a avut ca efect eliminarea mizei politice in multe localitati, acolo unde diferentele intre primii doi clasati erau mari, si a indus o lipsa totala de implicare din partea candidatilor in campania electorala.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Este de datoria noastra sa facem tot ceea ce ne sta in puteri sa asiguram crearea unui cadru legislativ clar si coerent, care sa cuprinda cat mai multe dintre elementele care sunt implicate in siguranta copiilor nostri.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
La finalul lunii septembrie, membrii Fonetic Quintet, in parteneriat cu ArCub, au inceput un program de ore de muzica clasica in scolile din sectorul 5.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Cat va costa un astfel de curs Romania are nevoie de aproximativ 50.000 de specialisti IT, sustine Asociatia Profesionistilor in Afaceri. ... In paralel, s-au dezvoltat puternic scolile de IT, unde se inscriu zeci de persoane, care vor sa-si schimbe meseria.
google-analytics.com