Cautare

10952 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (3.40 secunde)
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Veniturile din activitati economice obtinute de cultele religioase vor fi scutite de impozit, incepand de la 1 ianuarie 2008, in cazul utilizarii pentru o gama mai larga de activitati decat in prezent, Fiscul redefinind insa conceptul de actiuni caritabile, prin modificarile aduse Codului Fiscal.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
Pana acum de aceasta gratuitate beneficiau doar cei cu varsta pana in 26 de ani. In lege exista un articol prin care doar studentii cu varsta de pana la 26 de ani pot beneficia de reduceri la transport.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Marius Diaconescu) - Continuare - La interventia Romaniei, sultanul a recunoscut vlahii ca minoritate in imperiu A doua jumatate a secolului al XIX-lea a fost marcata de numeroase conflicte regionale, in conditiile rascoalelor sau a razboaielor antiotomane.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Ieri, la sediul Ministerului Aministrariei si Internelor, Sala de Marmura, s-a desfasurat o masa rotunda la care au participat Mihai Atanasoaei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Cristina Ecaterina Corut, Subprefectul Municipiului Bucuresti, chestor de politie Vasile Viorel, Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, general de brigada Eugen Meran, Director General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai trusturilor de presa.
In Romania, aceasta zi se celebreaza din anul 2013, iar in acest an Asociatia Moaselor Independente (AMI) a organizat un eveniment special in Amfiteatrul Spitalului Clinic Prof dr Th Burghele.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja. ... Asta inseamna ca noi vom avea grija in continuare de finantare, iar dumneavoastra cu constructorii sa tineti acelasi ritm pe care il tineti in momentul de fata", a declarat premierul.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Civilizatia Atlanta Primele referinte cunoscute la Atlantida se afla in dialogurile lui Platon Timaios si Critias, scrise in 360 i.Hr. ... Timaios si Critias relateaza faptul ca un preot egiptean i-ar fi spus lui Solon intr-o calatorie a acestuia in Egipt.
Violenta in scoli, o realitate pe care nu o putem nega. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Revin in atentia dumneavoastra cu o problema care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in societate, iar de cativa ani si in scoala, violenta.
google-analytics.com