Cautare

971 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate ialomita" (6.19 secunde)
- direct la registratura organului fiscal - la oficiile acreditate de Ministerul Finantelor Publice Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate se completeaza/valideaza cu ajutorul programelor de asistenta puse la dispozitia contribuabililor gratuit de unitatile fiscale sau descarcate de pe site-ul ANAF, la adresa www.anaf.ro.
Pentru societatile asociate la Unimpresa, cel care s-a concretizat joi, 3 februarie, este in mod sigur un rezultat exceptional, multumita credibilitatii indiscutabile pe care Asociatia a dobandit-o in Romania si in Italia, devenind unul dintre punctele de referinta acreditate, atat pentru societatile italiene prezente in Romania cat si pentru cele care doresc sa isi faca intrarea pe piata romaneasca.
112 persoane vor fi acreditate de CNFPA", a spus Roberto Patrascoiu, manager de proiect WV Romania. Consiliere pentru mestesugari Fundatia va infiinta un atelier pilot de mestesuguri, avand ca scop manufacturarea si valorificarea produselor de artizanat.
- Studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
In 2014, au avut loc editia a treia Petrom Bucharest International Half Marathon si a saptea editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. Ambele competitii sunt acreditate si inscrise in calendarul international al AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Semi-maratoanelor).
Toate competitiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationalaa a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem, contractul este supus legislatiei romane, banca este membra a Asociatiei Romane a Bancilor Acreditate de Celule Stem si ofera posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical, iar transplanturile sunt realizate cu succes.
de la Cluj", rafinate de institutele de cercetari si evaluari sociologice acreditate de un serviciu de informatii, care a pus untul secret pe sandvișul informational servit presedintelui.
Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Participantele care finalizeaza cursurile de lunga durata (3 luni) beneficiaza de o subventie de 350 lei.
Uniunea Europeana a impus Romaniei inca din anul 2008 unitati sanitare la standarde ridicate de calitate, insa doar 77 de spitale din cele peste 500 au fost acreditate pana in prezent, desi termenul limita este sfarsitul anului 2015.
Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Participantele care finalizeaza cursurile de lunga durata (3 luni) beneficiaza de o subventie de 350 lei.
Pentru ne(cunoscatori) Daca analizezi datele stiintifice si studiile medicale acreditate din spatele aparatului, rezultatele nu ar trebui sa fie deloc surprinzatoare.
De ce statul roman nu a trimis probe si esantioane, colectate aleatoriu, din produsele Hexi Pharma la 3 - 4 laboratoare acreditate din tari fara firme cu interese pe aceasta piata?
Guvernul a aprobat saptamana trecuta o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
- Forumul reprezinta un excelent prilej de a reuni in acelasi cadru ambasadori si reprezentanti economici ai ambasadelor acreditate la Bucuresti, ai autoritatilor publice centrale si locale din domeniul economic, reprezentanti ai mediului de afaceri autohton, investitori straini, in vederea stimularii companiilor din Romania de a se extinde pe pietele externe si cresterea investitiilor, se arata intr-un comunicat al MMACA.
In anul universitar 2018 - 2019, universitatea are acreditate 44 de programe de licenta si 34 de programe de masterat in cele 14 facultati din 5 centre universitare din tara:
- La conferinta de presa care a deschis cea de-a VIII-a editie a Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti s-au anuntat cele doua noi centre de expertiza in bolile rare care au fost recent acreditate de Ministerul Sanatatii.
"A fost doar un filtru organizat de Rutiera, nimic deosebit", a explicat Mugurel Mitrana, care a fost plecat din comuna pentru a depune doua proiecte prin care vrea sa acceseze fondurile necesare construirii unei scoli in satul Dulcesti, iar o alta - in satul Mosneni.
"Este o incalcare a drepturilor primariilor de a-si administra resursele financiare, pentru ca primariile au facut rectificari de buget, au facut modificarile in interiorul obiectivelor pe care le aprobasera in consiliul local", a mai spus fostul premier, precizand ca nu este vorba de pomeni electorale ori de cheltuieli nejustificate, ci de achitarea unor arierate, a unor datorii ale unor spitale, scoli si gradinite.
“ Acum trebuie sa cumparam si CD-playere, care sa serveasca drept suport audio pentru imn“, a punctat Prodan, incercand sa sugereze inoportunitatea intonarii imnului in scoli.
google-analytics.com