Cautare

971 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate ialomita" (3.49 secunde)
Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationala a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
- pentru orice problema medicala, trateaza-te numai in centre medicale acreditate - refuza utilizarea in comun cu alte persoane a oricarui instrument medical (seringa, ac de seringa etc), indiferent de context;
Pe de alta parte, deputatii din Comisie nu au putut viziona nici dvd-ul trimis de Biroul Permanent, care continea o inregistrare realizata de unul dintre posturile de televiziune acreditate la Camera, in care deputatul PSD Dan Iosif era surprins votand cu cartela altui coleg.
Uniunea Studentilor din Romania a inaintat luni CNSAS o lista cu rectorii universitatilor de stat si ai celor particulare acreditate, solicitand declasificarea si studierea dosarelor acestora.
Proiectele pot fi depuse la APIA, daca acestea vizeaza gestionarea terenurilor, sau la APDRP, pentru finantari in domenii precum cresterea competitivitatii sau imbunatatirea calitatii vietii in mediul rural. Pentru a incepe derularea fondurilor europene cele doua agentii de plati din agricultura trebuie sa fie acreditate definitiv.
Geoana a calificat drept "aiuritoare" cifrele acreditate de unele sondaje aparute in presa, afirmand ca acestea sunt "complet diferite fata de realitatea de pe teren".
Asa ca, cele cateva doamne din Biroul Electoral Municipal, plus cele cateva ziariste acreditate pe langa BEM, fie au tras o fuga pana acasa cand a fost nevoie, fie s-au strecurat la "Barbati" sub stricta supraveghere a jandarmului care pazea biroul.
Mai mult, spitalele trebuie sa fie evaluate si acreditate. Mihai Bucatanschi a oferit si un exemplu si a declarat ca trebuie apreciat in ce masura un spital este capabil sa faca un transplant de ficat.
Problema diplomelor de licenta ilegale a revenit in actualitate dupa ce Universitatii "Spiru Haret" i s-a retras dreptul de organizare a admiterii in anul universitar 2009-2010, prin HG 749/2009, care cuprinde lista facultatilor din Romania acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu.
Langa politistele din Bucuresti au petrecut si cateva frumuseti din presa centrala, junaliste acreditate.
O seama de deontologi care, odata alegerile incheiate, si-au scos trompetele propagandistice de sub pat, lanseaza pe piata manipularii ideea ca, acum, "Basescu n-ar mai fi o miza". Este una dintre marile diversiuni care se incearca a fi acreditate.
Purtarea, pe durata votarii, de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare sau de catre persoanele acreditate, de ecusoane, insigne sau alte insemne de propaganda electorala se sanctioneaza cu amenda de la 1400 la 2000 de lei.
Programul sarbatoriri Zilei Internationale a Francofoniei este realizat prin cooperarea Ministerului Afacerilor Externe cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Grupul ambasadelor, delegatiilor si institutiilor francofone -GADIF- acreditate la Bucuresti, cu mass-media si alte institutii ale statului, in spiritul dialogului si solidaritatii specifice francofoniei.
Probele prelevate vor fi transmise pentru analize la laboratoarele de specialitate din tara acreditate pentru astfel de operatiuni.
Agentia va stabili cotele anuale admisibile de pescuit, pe baza studiilor elaborate de institutii de cercetare de profil acreditate. De asemenea, in domeniul pescuitului si acvaculturii, institutia va emite autorizatia de pescuit in scop comercial persoanelor fizice sau juridice, la solicitarea sau cu acordul gestionarilor resurselor acvatice vii.
In cazul in care comisarii Garzii Financiare gaseau in timpul controalelor formulare care nu erau tipizate de Imprimeria Nationala sau de firmele acreditate, considerau actele ca nefiind valabile, scoteau sumele respective de pe cheltuieli si stabileau valoarea obligatiilor aferente sustrase de la bugetul statului", a precizat comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Ion Corban.
De la plata vor fi scutite organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale si organizatiile patronale, precum si entitatile care sint scutite de la plata impozitului pe profit, cum ar fi Trezoreria Statului, institutiile publice, microintreprinderile, fundatiile, cultele religioase, institutiile de invatamint particular acreditate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Banca Nationala a Romaniei.
De asemenea, s-a hotarat ca extinderea furnizarii de medicamente si insulina pentru pacienti sa fie realizata si prin farmaciile cu circuit liber, care vor fi acreditate de catre autoritatile sanitare dupa criterii stricte.
Un punct important al protocolului a fost stabilirea unei proceduri de colaborare intre laboratoarele acreditate din Romania si Ungaria in vederea analizarii cat mai prompte a probelor prelevate in cursul controalelor.
In ceea ce priveste masurile acreditate, agentia a contractat 2.224 de proiecte, cu o valoare de 750 de milioane de euro.
google-analytics.com