Cautare

2934 de rezultate pentru "scoli post liceale" (2.67 secunde)
Exista finantarea si exista discutii pentru managementul acestui post TV, care va fi in acelasi trust cu ziarul Puterea.
B1 TV a anuntat oficial semnarea contractului pe trei ani prin care Turcescu va realiza emisiunea "100%" la acest post de televiziune.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
de la carnaciori de porc proaspeti si afumati - la 5 RON/100 de grame, pana la berbecuti la gratar in sos de vin - la 7 RON/ 100 de grame, ciolan de porc dezosat in sos de vin cu mujdei de usturoi, sarmalute de post cu ciuperci si morcov, fasole cu ciolan, iahnie de post, sarmale cu carne de vita si porc - la 10 RON/ portia, ornamente din legume.
- In afara de sarmalutele de post, ce mai aveti la standul din cadrul targului de sarbatori de la Universitate? ... fasole cu carnati, pomana porcului (care e cea mai cautata acum) si sarmalutele de post si cu carne.
Sindromul post-Ebola (Autor: ... In aceste cazuri, specialistii vorbesc despre sindromul post-Ebola care nu a fost niciodata analizat in profunzime, avertizeaza un articol publicat online in Le Figaro. ... Si mai exista un infern, mai bland, mai insidios, pe care medicii il numesc sindromul post-Ebola.
Asa cum cere traditia la Piata Taraneasca” de dulce sau de post, toate se iau pe degustate, iar cei mai priceputi mesteri si artizani din toate zonele tarii vor fi prezenti cu obiecte felurite. La terasa traditionala vom face cel mai mare ceaun de post din Bucuresti.
In acest context, riscul de a aparea sindromul post traumatic este mare. ... Sindromul post traumatic are o faza acuta, ce apare in primele zile de la tragedie. ... In acest caz vorbim despre stresul post traumatic propriu-zis, cu simptome care dau navala peste pacient.
Nu-mi place si nu mi-a placut vreodata un anumit post de televiziune, care tine casnicele de ochii mari pana la ore tarzii in noapte pentru toate "anchetele jurnalistice" si pentru diverse talk-show-uri cu invitati obscuri.
Un recidivist a vrut sa se razbune pe omul legii, pentru ca acesta a facut parte din echipa care l-a anchetat intr-un alt caz de agresiune, cand si-a batut crunt concubina, fata sefului de post din Pietrosita.
In schimb, PSD nu a suflat o vorba despre Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, care nu a ratat ocazia de a mai da un sut Constitutiei, afirmand deschis, vineri seara pe un post TV, ca tine si sustine PSD cu Nastase cu tot.
Aici urmeaza sa fie construita o cladire in care sa isi desfasoare activitatea un post de politie si unul de jandarmi, iar ulterior si un centru care sa gestioneze situatiile de urgenta.
Era prin anii i80 un DJ la un post de radio din New York, Howard Stern, care ajunsese numarul unu si era foarte popular, insa mai mult de 50% din cei care il ascultau, il ascultau numai pentru ca ii enerva si nu puteau sa il suporte.
"A fost doar un filtru organizat de Rutiera, nimic deosebit", a explicat Mugurel Mitrana, care a fost plecat din comuna pentru a depune doua proiecte prin care vrea sa acceseze fondurile necesare construirii unei scoli in satul Dulcesti, iar o alta - in satul Mosneni.
"Este o incalcare a drepturilor primariilor de a-si administra resursele financiare, pentru ca primariile au facut rectificari de buget, au facut modificarile in interiorul obiectivelor pe care le aprobasera in consiliul local", a mai spus fostul premier, precizand ca nu este vorba de pomeni electorale ori de cheltuieli nejustificate, ci de achitarea unor arierate, a unor datorii ale unor spitale, scoli si gradinite.
“ Acum trebuie sa cumparam si CD-playere, care sa serveasca drept suport audio pentru imn“, a punctat Prodan, incercand sa sugereze inoportunitatea intonarii imnului in scoli.
diametrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargire Grigorescu Splai Dudescu, modernizarea mai multor scoli, licee si gradinite si spitale si consolidarea unuor imobile. ... Santiere scoli/gradinite/licee Potrivit primarului Sorin Oprescu sunt deschise 26 de santiere.
Motivul pierderii locurilor de munca de catre un numar atat de mare de profesori s-ar datora - in opinia lui Diaconescu - aplicarii masurii de distribuire pe categorii de varsta a elevilor, fapt ce va conduce la disparitia unor catedre pentru dascalii constanteni carora li se va asigura repartitii la scoli aflate in localitati foarte indepartate de cele unde isi au domiciliul.
Indiferent care este adevarul, de mentionat ca, in cadrul aceleasi conferinte de presa, deputatul PD Laurentiu Mironescu a anuntat ca Guvernul a aprobat saptamana trecuta finantarea mai multor lucrari de reabilitare a unor scoli din judetul Constanta, scoli care au fost afectate de inundatii.
Lipsa de idei inovatoare Singurul care a avut initiative de luat in seama a fost Constantin Busoi, care, la inceputul acestui an, a intocmit un studiu preliminar, in baza caruia mai multe scoli ar urma sa se mute din actuala incinta, deoarece consuma sume foarte mari din bugetul local.
google-analytics.com