Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (2.96 secunde)
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Politia a fost sesizata de unul din profesorii de la Scoala din Chiciora care a observat ca au fost lipite un numar de patru afise electorale electorale in unitatea de invatamant. ... Primaria, prin dispozitia primarului, a dat voie ca afisele electorale sa fie lipite pe scoala.
In plus principalele autoritati portuare si navale nu au fost reprezentate in nici un fel la festivitatea primirii presedintelui Basescu la bordul fregatei "Ferdinand” si a navei scoala "Mircea”.
Azi, incepand cu ora 10.00, la Hotelul Flora din Mamaia incepe Scoala de Pregatire Politica a Tineretului Social Democrat, care va fi deschisa de prezenta liderului PSD Mircea Geoana.
"Cu prostul care nu are scoala te lupti putin si ai izbutit, dar lupta este colosala cu prostul care are scoala." Victor Ponta: ... Domnia sa, cand era coleg cu sotia mea la scoala, statea in spatele ei si se uita peste umar ca sa treaca clasa, era Gheorghe Frunda.
Eu asa ceva nu cred ca as fi in stare sa suport, pentru ca mi se pare ca scoala-i scoala, biserica e biserica, iar baru-i bar. ... Adica te duci la scoala sa inveti ceva, dar sa te si formezi cu o anumita disciplina, cu un anumit respect.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
Google celebreaza PRIMA ZI DE SCOALA cu un Google Doodle special, prin care rechizitele, manualele scolare si un glob pamantesc sunt personalizate. Desenul emana bucurie si veselie, elemente specifice pentru prima zi de scoala, dupa o lunga vacanta.
Holden Caulfield povesteste experientele prin care a trecut in vacanta de Craciun a anului precedent dupa ce a fost exmatriculat de la scoala pregatitoare Pencey. ... Cu acest gand a plecat spre scoala unde invata Phoebe sa-i lase un mesaj pentru a se intalni sa-si ia ramas bun.
Simone si sora ei, cu 2 ani mai mica, Helene, sunt instruite, dupa vointa mamei, la scoala Desir, o institutie onorabila mentinuta de citeva domnisoare batrane, zaharisite de bigotism. ... Dar in curand Zaza, Elisabeth Mabille, intilnita la 10 ani, la scoala Desir, ia locul lui Helene in inima tinerei.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata.
Scoala nr. ... "La evenimentele organizate de unitatea noastra de invatamant au luat parte, in calitate de oaspeti, scolari si prescolari de la Scoala din Salcuta - Calopar, Podari, Gradinitele 'Pinocchio' si 'Luceafarul'.
Calin are si el scoala de partid cu nota 21. ... Deputatul Ion Calin, presedinte al PSD Dolj, a declarat ca nu stie despre ce fel de scoala vorbeste Stroe, pe care, de altfel, nici nu-l cunoaste.
In ciuda eforturilor pentru redeschiderea scolilor din Bitolia, cea mai importanta asezare de aromani, unde functionase inainte si o scoala secundara, statul roman nu a obtinut decat promisiuni din partea autoritatilor sarbesti.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat la ßcoala de vara a partidului de la Breaza ca formatiunea conservatoare se considera "iesita de la guvernare" si ca, in perioada urmatoare, va purta discutii cu liderii PSD, PRM si UDMR privind propunerea de izolare a PD.
Incepand de astazi si pana duminica inclusiv, la Costinesti se desfasoara Scoala de Vara a Tinerilor Democrati.
Liberalii continua sa se situeze pe pozitii divergente in partid fata de colaborarea cu presedintele Basescu si cea in cadrul Aliantei cu PD.
si functia de consilier, si afacerile, si familie si scoala.
Scoala de Vara a TNL. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, vicepresedintele Tineretului National Liberal la nivel national, Adrian Bratu a declarat ca in acest an scoala de vara se desfasoara sub semnul europenismului.
Seniorii prezenti ieri la Scoala de vara a Tineretului liberal au dat cu PSD de toti peretii, in cadrul unuia dintre cele mai virulente atacuri, concertate, indreptate asupra acestui partid.
google-analytics.com