Cautare

1576 de rezultate pentru "scoala sacele" (9.07 secunde)
Pentru ca discutiile la finalul carora au fost parafate intelegeri romano-bulgare au durat doar doua zile, reintoarcerea directorului ANR in "peisajul" constantean a fost extrem de directa: "Merg la Corbu si la Sacele", a spus seful ANR in cursul zilei de ieri.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Este vorba despre localitatile Istria, unde liberalii l-au lansat in cursa pe Ioan Herdea, actualul primar al comunei, Mihai Viteazu, unde primarul Gheorghe Grameni candideaza pentru un nou mandat, Chirnogeni, unde candidat este Constantin Munteanu, Corbu, unde, de asemenea, actualul edil Marian Galbinasu candideaza pentru reinnoirea mandatului, aceeasi situatie intalnindu-se si la Sacele, acolo unde primarul Ion Oprea candideaza pentru un nou mandat.
752/2008 (emis de fostul prefect Danut Culetu), privind constituirea Comisiei de delimitare cadastrala a comunei Corbu cu unitatile administrativ teritoriale Sacele si Mihail Kogalniceanu.
Ei bine, DADL stie, dar doar teoretic, pentru ca practic fostul director Gheorghe Babu (foto) a refuzat sa semneze documentele de delimitare a “teritoriilor” cu primariile Constanta, Navodari, Corbu, Sacele si asa mai departe.
Oamenii sunt suparati, pentru ca au asistat neputinciosi cum pe teritoriul comunei Corbu au fost improprietarite persoane din Sacele, Istria sau Mihai Viteazu, dar ei nu-si primesc proprietatile.
In anul 2006-2007 la Corbu si la Grindul Chituc s-au facut puneri in posesie prin Unitatea Administrativ Teritoriala Sacele si controlul de la minister s-a facut in 2007, iar eu nu existam in acea perioada in Prefectura.
De altfel, Liviu Brailoiu a revocat deja ordinul Prefectului numarul 752/2008 privind constituirea Comisiei de delimitare cadastrala a comunei Corbu cu unitatile administrativ teritoriale Sacele si Mihail Kogalniceanu.
000 de metri patrati in Sacele si 5. 500 metri patrati in Dorobanti, se pare ca batalia care se va da pentru privatizarea societatii va fi dura.
Un alt producator, Ionel Maruntoiu, din Sacele, s-a resemnat deja, cu toate ca are 400 de milioane imprumutate de la banca.
La randul sau, primarul din Corbu, Marian Galbinasu a adus la cunostinta intocmirea unui proces verbal de delimitare prin care conform Legii 1/2000 cu modificarile si completarile ulterioare si Legii 247/2005, se delimiteaza o suprafata de 485,20 hectare de teren agricol pe teritoriul administrativ al comunei Corbu, suprafata de teren care a fost in administrarea SC Semlact SA Sacele.
Basarabi, Cumpana, Harsova, Mircea Voda si Sacele. Pentru a putea primi insa plati directe pe suprafata si subventii de la Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, in anul 2007, proprietarii de terenuri trebuie sa fie inscrisi in Registrul fermelor si sa aiba identificate parcelele agricole.
Sute de copii pot face frigul la iarna din cauza unor "mici greseli" Pe lista neagra se afla cele trei cazane ale Scolii de Arte si Meserii din localitatea Sacele, cele patru cazane ale Scolii Generale din Lumina, iar alte doua apartinand Scolii Generale din Oituz.
Pana la aceasta ora au fost cumparate 42 de caiete de sarcina prin care s-au inscris 5 persoane din Bucuresti, 5 din Constanta, 3-4 persoane din comunele limitrofe cum este comuna Saraiu, Sacele, 10-12 persoane din Navodari.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
DN 1 se va inchide, pentru ca va deveni drum de servitute pentru santierul autostrazii si va trebui sa fie construit un nou drum, care va lega Brasovul prin Sacele si prin Valea Doftanei.
Brasov, Fagaras, Feldioara, Rupea, Sacele, Zarnesti. Prezenta in 178 de localitati din toate judetele tarii, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
La Sacele, familia detinea si un cabinet medical, intr-un imobil in care vecinilor nu le-a venit sa creada cu "domnu doctor" si "doamna doctor" faceau si pe proxenetii.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din județul Constanța. Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna.
google-analytics.com