Cautare

1576 de rezultate pentru "scoala sacele" (3.16 secunde)
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof. ... Scoala Copiilor Cardio Mix a implinit anul acesta 3 ani de activitate si numara peste 100 de membri activi, copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul. ... Gradinita Bambi si Scoala Step by Step.
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. ... Profesori violenti Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, recunoaste ca avem cazuri de elevi spitalizati din cauza violentei in scoala. ... Dar sunt situatii cand copilul vine la scoala cu vantai sau acumuleaza foarte multe absente.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Acel procent de 18%, aplicat la circa 200.000 de copii dintr-un an scolar, inseamna zeci de mii de tineri care pleaca din scoala fara o sansa in societate. ... Potrivit studiului "Toti copiii la scoala pana in 2015.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar sau mai simplu Scoala Nationala pentru Dezastre. ... Dincolo de faptul ca, la fel ca in multe alte meserii, in afara de scoala trebuie sa mai ai si un pic de talent, finalitatea acestui demers ministerial este cel putin discutabila.
Pana la urma, dupa discutii si reuniuni montane si nu numai, avand ca tema invatamantul religios, ministerul a hotarat ca religia sa fie mentinuta obligatoriu ca disciplina facultativa pana in ciclul liceal, lucru care garanteaza libertatea elevului de a opta pentru aceasta materie, dar si posibilitatea de a nu-si "trada" confesiunea religioasa careia ii apartine, putand sa o urmeze si la scoala.
admiterea unui doljean la Scoala de Politie. ... sa fie admis la o scoala de agenti apartinand Ministerului de Interne.
Dupa scoala primara, urmata in parte la Pestisani si in parte la Brediceni, perioada cand a muncit si ca ucenic la Targu Jiu, Slatina si Craiova, a reusit sa intre la Scoala de Arte si Meserii din Craiova (1894-1898), iar in 1895 a fost admis la specializare la sectia de sculptura in lemn a scolii, se arata in lucrarile Membrii Academiei Romane/1866-2003 (Editura Enciclopedica / Editura Academiei Romane, 2003) si Constantin Brancusi, semnata de Mircea Deac (Editura Meridiane, 1966).
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
ßcoala de vara a Tineretului National Liberal se va desfasura in acest an la Gura Humorului, la jumatatea lunii viitoare, urmand sa participe premierul Calin Popescu-Tariceanu, ministrii liberali, dar si seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele.
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
Presedintele Traian Basescu va fi prezent maine la scoala de vara a Tineretului Social Democrat, in urma invitatiei pe care deputatul Victor Ponta i-a adresat-o in acest sens, imediat dupa ce seful statului a declarat ca s-a dus la scoala de vara a PD doar pentru ca a fost singurul partid care l-a invitat.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
sa facem o Romanie europeana, o Romanie in care si noi sa beneficiem de valorile europene, pentru ca de aceea am aderat cu totii la valorile UE", a afirmat Adriean Videanu.Vicepresedinte PNL si candidat la alegerile europarlamentare, Norina Nicolai, a votat la Scoala speciala nr.
Presedintele Traian Basescu (foto) a fost surprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca, duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa si a vorbit despre "filosofi".
Presedintele Traian Basescu a fost suprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa, si a vorbit despre "filozofi".
Este o fosta scoala - constructie veche, din secolul XIX, cu pridvor in stil brancovenesc - intrata in renovare doar de doua luni si in care doar exteriorul a ramas neterminat. ... Tabla de la scoala, 20.000 de lei! ... Apoi vizitam scoala din Prundeni.
google-analytics.com