Cautare

5979 de rezultate pentru "scoala postliceala constanta" (3.27 secunde)
In acest moment, este imperios necesar ca experimentele sa inceteze, scoala avand nevoie urgenta de stabilitate, predictabilitate, buna finantare si o programa scolara real adaptata la nevoile actuale ale societatii romanesti. ... Asta pentru ca nu au absolvit o scoala cu specializari pliate pe cerintele pietei.
Potrivit estimarilor Institutului de Statistica al UNESCO, in 2010, la nivel global, 61 de milioane de copii de varsta invatamantului primar si 71 de milioane de copii de gimnaziu nu mergeau la scoala.
Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna! ... Sute de parinti din acea scoala, la fel ca la orice alta scoala considerata buna, s-au asigurat din vara ca vor fi primiti, cu speranta unei bune educatii.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. ... Scriam ca un elev de scoala. ... Asta teoretic, practic, cei mai multi renunta la invatat si se duc la scoala de forma.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. ... Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Cu toate acestea, in cursul unei scurte declaratii facute, ieri, reprezentantilor mass-media seful statului s-a declarat impotriva transferului Administratiei Porturilor Maritime in subordinea Primariei, respectiv Consiliului Judetean Constanta.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
- In judetul Constanta, prezenta la urne: ... Altii in schimb, iar aici este vorba despre Constanta, au declarat ca numarul mic de oameni prezenti la vot nu si-au exprimat un punct de vedere care sa ii reprezinte.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. ... Cu toate ca nu este facut inca anuntul oficial, pentru judetul Constanta, surse guvernamentale ne-au declarat ca vor exista 10 colegii pentru desemnarea deputatilor si 4 colegii pentru Senat.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Constantin Gheorghe (PUR) si-a depus, in urma cu aproape doua luni, demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava, iar Ion Vasile (PSD) a depus la Senat o adeverinta prin care dovedeste ca este cadru didactic asociat, si nu ordonator de credite la Scoala Postliceala Sanitara de Stat din Buzau.
Coica, cadru didactic la Colegiul Medical Universitar al Universitatii de Vest "Vasile Goldis” - filiala Satu Mare si profesor la scoala Postliceala Sanitara de Stat.
Kósa-Kiss Attila, nascut in 1954, locuieste in orasul Salonta, din vestul Romaniei. El a absolvit o scoala postliceala hidro-meteorologica si era in 1994 tehnician responsabil cu protectia calitatii apelor in oras.
se mutase la Brasov, unde a ajuns sa lucreze ca maistru intr-o intreprindere de echipamente militare, dupa ce si-a completat studiile la cursurile serale, absolvind inclusiv o scoala postliceala, de 2 ani, de maistri in mecanica.
Aceasta poate consta atat in studii medii (liceu/scoala postliceala), cat si in studii superioare (Academia de Studii Economice-ASE/Institutul de Studii Economice-ISE).
postliceala = 1,25; ... scoala de maistri = 1,3; studii superioare de scurta durata =1,5; d) personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare = 2.
A absolvit Liceul Teoretic "George Cosbuc" din Bucuresti (Bacalaureat 1974), o scoala postliceala de secretariat-stenodactilografie din Bucuresti (1977) si doua institute de invatamant superior:
google-analytics.com