Cautare

5987 de rezultate pentru "scoala postliceala constanta hipocrate" (3.92 secunde)
"Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu. ... "Ma gandesc ca mai tarziu, la scoala, vor face colegii glume pe seama lui".
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
"Si pentru acesti copii, scoala va incepe in conditii optime, in 2006-2007. ... "Daca Rastul se va muta si asta cu siguranta se va intampla, localitatea va avea nevoie de o scoala noua.
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Achizitie pe fuga Povestea acestei afaceri imobiliare isi are originea in retrocedarea de anul trecut a imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala de Arta "Cornetti" din Craiova.
Cu toate acestea, scoala cu clasele I-VIII, cea care a platit alaturi de primarie pentru lucrari, a achitat nejustificat firmei constructoare suma de 348.000 de lei.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat? ... Cu toate ca toti ne dorim o astfel de scoala de Politie, suntem inca departe de a o avea.
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). Nava scoala Mircea efectueaza in perioada 26 mai - 18 septembrie a.c.
Competitia organizata de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Dolj si Scoala Generala nr. ... Scoala Generala nr. 36 "Gheorghe Bibescu", Scoala nr. ... Scoala Generala nr. 29 si Scoala Generala nr.
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr. 33 din Craiova au participat ieri, in cadrul saptamanii "Scoala altfel", la o competitie de fotbal, desfasurata pe terenul sintetic din curtea scolii aflate in cartierul Craiovita Noua.
Ora de religie - In noiembrie anul trecut, Curtea Constitutionala a stabilit ca ora de religie din scoala sa nu mai fie obligatorie, in contextul in care Patriarhia Romana, Ministerul Educatiei si Secretariatul de Stat pentru Culte tocmai semnasera un protocol prin care se consolida autoritatea Bisericii Ortodoxe asupra invatamantului religios.
Scoala Copiilor Cardio Mix este proiectul de educatie si cultura sportiva creat de renumitul Prof. ... Scoala Copiilor Cardio Mix a implinit anul acesta 3 ani de activitate si numara peste 100 de membri activi, copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
In campania "Invata sa daruiesti", copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step au strans 6.500 de lei pentru Asociatia Invingem Autismul. ... Gradinita Bambi si Scoala Step by Step.
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. ... Profesori violenti Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, recunoaste ca avem cazuri de elevi spitalizati din cauza violentei in scoala. ... Dar sunt situatii cand copilul vine la scoala cu vantai sau acumuleaza foarte multe absente.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Acel procent de 18%, aplicat la circa 200.000 de copii dintr-un an scolar, inseamna zeci de mii de tineri care pleaca din scoala fara o sansa in societate. ... Potrivit studiului "Toti copiii la scoala pana in 2015.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
google-analytics.com