Cautare

5987 de rezultate pentru "scoala postliceala constanta hipocrate" (5.53 secunde)
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor.
Scoala am inceput-o avand pe prima pagina a Abecedarului portretul lui Mihai I. ... Am mers la scoala la 6 ani. ... cei 4,5 km pana la scoala trebuiau parcursi zilnic, in pas de pelerin, dus intors.
Constantin Gheorghe (PUR) si-a depus, in urma cu aproape doua luni, demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava, iar Ion Vasile (PSD) a depus la Senat o adeverinta prin care dovedeste ca este cadru didactic asociat, si nu ordonator de credite la Scoala Postliceala Sanitara de Stat din Buzau.
Coica, cadru didactic la Colegiul Medical Universitar al Universitatii de Vest "Vasile Goldis” - filiala Satu Mare si profesor la scoala Postliceala Sanitara de Stat.
Kósa-Kiss Attila, nascut in 1954, locuieste in orasul Salonta, din vestul Romaniei. El a absolvit o scoala postliceala hidro-meteorologica si era in 1994 tehnician responsabil cu protectia calitatii apelor in oras.
se mutase la Brasov, unde a ajuns sa lucreze ca maistru intr-o intreprindere de echipamente militare, dupa ce si-a completat studiile la cursurile serale, absolvind inclusiv o scoala postliceala, de 2 ani, de maistri in mecanica.
Aceasta poate consta atat in studii medii (liceu/scoala postliceala), cat si in studii superioare (Academia de Studii Economice-ASE/Institutul de Studii Economice-ISE).
postliceala = 1,25; ... scoala de maistri = 1,3; studii superioare de scurta durata =1,5; d) personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare = 2.
A absolvit Liceul Teoretic "George Cosbuc" din Bucuresti (Bacalaureat 1974), o scoala postliceala de secretariat-stenodactilografie din Bucuresti (1977) si doua institute de invatamant superior:
Voi deveni asistent medical generalist la Scoala Sanitara Postliceala Carol Davila. Boala m-a facut sa-mi aleg vocatia! Suntem noua frati la parinti si am aflat ca am aceasta boala, Limfomul Hodgkin, in 2012.
Hipocrate utiliza zapada sau gheata pentru a ameliora durerile. In Evul Mediu, aplicarea de gheata era folosita ca metoda de anestezie preoperatorie.
Hipocrate, parintele medicinei, este printre primii care au recunoscut efectele binefacatoare ale iederei. Dar abia in secolul al XIX-lea, un medic din sudul Frantei a introdus aceasta planta in tratamentul curent al tusei.
Poate unii medici si-ar respecta juramintul de credinta, de pe vremea lui Hipocrate. Din pacate insa, pot sa jure ei cit doresc, daca nu sint medicamente si aparate medicale si juramintul lor ramine vorba goala chiar daca, poate, nu incalca vreo lege scrisa.
Dar, cum fiecare padure are si uscaturile ei, si aceste spitale au medici ori asistenti pentru care juramantul lui Hipocrate este o chestie care de mult nu mai este "cool".
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
google-analytics.com