Cautare

3705 de rezultate pentru "scoala post liceana hipocrate" (4.26 secunde)
Spune ca a crescut ca jurnalist odata cu institutiile post decembriste. Primul loc de munca ca profesor de limba romana a fost la o scoala din localitatea Sancraieni-Santimbru, din judetul Harghita.
Relatiile Romaniei cu Uniunea Europeana in actualul context international, precum si provocarile legate de fenomenul de post-aderare, au constituit principala tema a dezbaterii "Clubului de la Bucuresti", care a avut loc marti seara, la Hotelul Crown Plazza din Capitala.
1349/10.06.2013, al Secretarului General al Senatului, care exprima dorinta lui Ovidiu Marian de a modifica Fisele de post ale angajatilor, si care are in anexa o Fisa cadru "in care sunt amalgamate o serie de activitati, interdictii si recomandari preluate anapoda din legi si regulamente".
liberalii nu sunt populari (europeni - precum PD-L) La alegerile din 30 noiembrie 2008, Peter Eckstein Kovacs a candidat pentru un post de senator in colegiul 2 din Cluj dar nu a reusit sa acceada in Parlament, in sistemul de vot uninominal.
Este vorba despre un post de sef serviciu integrare europeana, turism, mass-media, gospodarire, un post de consilier responsabil protectia mediului in cadrul serviciului de control, un post de consilier responsabil, unul de consilier responsabil transporturi in cadrul serviciului de control, un consilier responsabil institutii de invatamant, sanatate, cultura, sport, unul de consilier responsabil asociatii de proprietari si un post de auditor.
Un Manifest pentru o stiinta post-materialista (Manifesto for a Post-Materialist Science), elaborat in 2014 la Universitatea din Arizona si semnat de peste 300 de oameni de stiinta, filozofi, medici si lideri de idei, solicita, ca o prima concluzie, o astfel de schimbare a viziunii global acceptate, o regandire a ceea ce consideram realitate.
Totodata, Ministerul Economiei va ramane doar cu trei posturi fata de sapte, Ministerul Finantelor cu patru posturi in loc de cinci, Ministerul Comunicatiilor va avea un post in loc de doua posturi, iar Ministerul Muncii cu patru locuri fata de sase cate are in prezent.
"La Ministerul Economiei, post care a apartinut lui Codrut Seres, a venit o propunere de la PD. ... "Celalalt post detinut de PC, prin domnul Bogdan Pascu, de comun acord, s-a hotarit ca acest post sa nu fie ocupat pentru moment.
Cu toate ca nu s-a ferit sa-i atace direct pe premierul Tariceanu si pe oamenii din jurul lui (in special pe Bogdan Olteanu), Antonescu va deveni vice pe un post-cheie, care presupune relatia cu partidele din Romania, dar si cu seful statului.
"Din punctul meu de vedere, dorinta domniei sale nu era neaparat una de a obtine mai multe voturi acolo, ci inlaturarea mea din acel colegiu, unde eu nu neaparat consider ca voi castiga un post de deputat, dar am convingerea ferma ca voi maximiza voturile pentru partid, pentru ca am dat ochii cu electoratul si cand am candidat pentru presedintia Consiliului Judetean.
Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare (foto), a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca filiala isi doreste un post de conducere in structura centrala a PSD, vizand un post de vicepresedinte pentru el sau pentru colegul sau Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean.
Investirea pe post a lui Bogdan Dima va avea loc vineri, au precizat surse din Prefectura judetului Constanta. ... Trei ani de zile m-am judecat pentru ca am fost schimbat ilegal, iar acum, dupa ce am revenit pe post, nu ma las asa usor.
In ceea ce-l priveste pe Gigi Chiru, din discutiile ulterioare pe care le-a avut cu Mircea Banias, a reiesit ca, in continuare, asteapta sa fie numit pe post.
Ministerul de Externe a precizat, ca, din ratiuni financiare, este incurajata participarea la concurs si plecarea la post in tandem a angajatilor MAE sot-sotie, in conditiile indeplinirii cerintelor posturilor respective si promovarii concursului.
Timp de decenii, rolul Germaniei in Europa a fost acela de a asigura banii, nu conducerea, si, avand in vedere amintirile legate de razboaiele mondiale, europenii au fost precauti in privinta unei dominatii germane, la fel si germanii insisi, potrivit unei analize a cotidianului Washington Post.
Postul Craciunului a inceput deja de zece zile si adevaratii credinciosi, alaturi de vegetarieni, conteaza, in materie de mincare, pe produse de post l Cu sau fara rezerve pentru sezonul rece - vinete, zacusca, bulion sau gemuri, satmarenii si-ar dori sa posteasca, insa "bugetul” nu le prea permite l Asta datorita preturilor prea mari ale produselor vegetale sau ale legumelor si fructelor gasite pe piata l in raidul de ieri, am cautat mai mult magazine cu produsele vegetale de post, sperind sa gasim cit mai multe dintre acestea l Am inceput cu magazinul Provita de pe strada Retezatului l Acest magazin este singurul din judetul nostru unde se gasesc produse vegetale tot anul l Specializati pe evitat "E”-urile l Oferta este bogata si diversificata l Satmarenii pot sa-si cumpere la greu produse vegetale din soia l Cabanos vegetal la 130.000 de lei/ kg, cirnati si crenvusti vegetali la acelasi pret, pate vegetal si parizer vegetal la 115.000 de lei/ kg l Soia snitel costa 15.000 de lei punga de 100g, cuburile de soia - 11.000 de lei aceeasi cantitate si soia boabe la 40.000 de lei l Un litru de lapte de soia se vinde cu 45.000 de lei l Brinza topita - 12.000 de lei, maioneza este la 48.000 borcanul iar faina la 20.000 de lei kg l Uleiuri de diferite tipuri l De la scump la ieftin l De la 48.000 de lei la 315.000 litru de ulei de masline(!!!) l Alaturi de produsele facute din soia se mai gasesc si fructe uscate, taiate bucatele, cum sint mango la 34.000 de lei, ananas la 27.000, papaya la 29.000, coacaze la 28.000 si toate acestea amestecate costa 37.000 de lei cutia l De pe strada Retezatului am ajuns pe Calea Traian, unde am intrat in magazinul Gladis l Am constatat ca produse vegetale de post nu prea sint l Am gasit doar pate, la preturi cuprinse intre 14.000 si 26.000 de lei l Paralel cu magazinul ‘'Gladis'', am intrat in magazinul Caty Saron 2, unde am gasit parizer vegetal la 40.000 de lei kg, salam vegetal la 45.000 si pate vegetal la 19.000 de lei 100g l Nici legumele sau fructele din piete nu scutesc satmarenii de a-si baga adinc mina in buzunar l Rosiile costa 40.000 de lei/kg, salata - 20.000 bucata, in vreme ce strugurii au atins, dupa ce le-a trecut sezonul, astronomicul pret de 120.000 de lei/kg l Am observat ca produsele vegetale sint mai putin cerute decit cele acceptate drept obisnuite l Majoritatea satmarenilor prefera carnea si nu tin cont de faptul ca Postul Craciunului e in toi l Sau pur si simplu uita...
Banc Post La Banc Post, ATM-urile si POS-urile vor fi oprite pe 30 iunie, ora 10.00, pentru cardurile emise de alte banci, respectiv de la ora 18.00 pentru cardurile Banc Post, iar sistemul va fi repornit vineri, 1 iulie, dupa ora 11.00.
Fiecare vicepresedinte va coordona un domeniu de activitate (administrare societati comerciale si gestionare creante, valorificare - vanzare - actiuni si active, afaceri europene, post-privatizare), iar directiile care asigura buna organizare si func- tionare a institutiei din punctul de vedere al resurselor logistice, financiare, umane, juridice si de control sunt in subordinea presedintelui.
Oferta AJOFM Galaþi se menþine sãracã in ceea ce priveºte joburile destinate persoanelor cu studii superioare, fiind vorba doar de un post de inginer mecanic, un post de inginer construcþii civile, un post de director de societate comercialã ºi un post de auditor intern.
Procesul de preluare a firmei de curierat Cargus International de catre Deutsche Post, prin intermediul companiei de curierat si logistica DHL International Romania, a fost finalizat, a anuntat, miercuri, compania.
google-analytics.com