Cautare

3705 de rezultate pentru "scoala post liceana hipocrate" (9.01 secunde)
La baza succesului dezvoltarii scolii profesionale trebuie sa stea un parteneriat foarte bun intre institutiile locale, inspectoratul scolar, Ministerul Invatamantului, scoala si agentii economici.
In perioada 23 - 24 noiembrie 2017, la Hotel Ramada Majestic Bucuresti, a avut lo Scoala de Boli pentru Jurnalisti, Editia a VI-a.
Cum poti sa-ti gasesti fostii colegi de scoala dupa ani si ani? ... Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Bursa de studiu este acordata unui copil din comuna Dobra, localitate in care Dan Vulpescu s-a nascut, a facut scoala si a fost preotul comunei. ... Tata s-a nascut la Dobra, a facut scoala acolo, apoi a fost 40 de ani preotul comunei.
Elevii se intorc la scoala Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca scolile isi deschid portile incepand de astazi, avand in vedere ca este final de semestru si se incheie situatiile scolare. - Copiii se duc la scoala, pentru ca saptamana care incepe maine este ultima saptamana din semestru.
Si face acest lucru foarte eficient prin cartile pe care le citim, prin filmele artistice pe care le vizionam, prin ceea ce am invatat la scoala si universitate, prin ceea ce se propaga prin presa, radio, televiziune si Internet.
Deoarece am "aterizat" direct "printre straini", iar ca si profesoara prima intalnire a fost cu copii americani, prima saptamana a fost dificila din cauza faptului ca acestia vorbeau foarte repede, cu prescurtari si jargoane pe care nu le invatasem la scoala.
„Loazele” de liceu, dar si de scoala generala prefera sa-si petreaca timpul in cu totul alte modalitati decat o faceam noi inainte.
In Merefa, invadatorii au distrus o scoala si o casa de cultura. In jur de 800 mp din scoala au fost distrusi. Scoala a fost construita in 1928.
Parintilor trebuie sa le fie garantata securitatea odraslelor, pentru a avea incredere sa-i lase la scoala.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... - Au venit multi prieteni de-ai mei, colegi de scoala primara.
Eram undeva prin scoala generala, daca tin bine minte, se organizase un concurs de fotografie intre elevi. ... Am participat la acel concurs, am luat nu stiu ce premiu, fotografiile mele erau expuse pe peretele de la intrarea in scoala.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Politia a fost sesizata de unul din profesorii de la Scoala din Chiciora care a observat ca au fost lipite un numar de patru afise electorale electorale in unitatea de invatamant. ... Primaria, prin dispozitia primarului, a dat voie ca afisele electorale sa fie lipite pe scoala.
Seniorii prezenti ieri la Scoala de vara a Tineretului liberal au dat cu PSD de toti peretii, in cadrul unuia dintre cele mai virulente atacuri, concertate, indreptate asupra acestui partid.
In clasa a opta, cei de la HCM Craiova mi-au oferit un contract sa vin sa ma mut cu scoala la Craiova, la Liceul 'Henry Coanda'". ... "M-am mutat cu scoala acolo, la Energetic, iar in fiecare zi avem doua antrenamente si intre ele merg la scoala.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
Oprescu a declarat la un post de televiziune ca va candida la functia de presedinte al PSD pentru ca s-a saturat "sa umble cu cercul pe margine".
google-analytics.com