Cautare

3899 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (3.45 secunde)
Medicii legisti au stabilit ca elevul Scolii cu clasele I-VIII din Filiasi care, pe 15 mai, si-a lovit un coleg care a decedat ulterior la spital, a avut discernamant in acel moment.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian);
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. ... A devenit suveran al intregului Imperiu Roman dupa invingerea lui Maxentiu si a lui Liciniu.
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a ajuns, miercuri, la Bucuresti, avand programate intalniri cu actuali si fosti demnitari, precum si participarea la lansarea publicatiei Puterea.
Astfel, anul acesta line-up-ul BURGERFEST se mandreste cu E.M.I.L., ROA, MIHAIL, MOON MUSEUM si SUIE PAPARUDE. In plus, festivalul ii are ca invitati si pe trei dintre cei mai tari DJ din Bucuresti, care se vor ocupa de muzica si distractie inainte de concerte.
Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
Parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc amenajat cu fonduri europene la Bucuresti) urmeaza sa fie inchis pe mai multe portiuni pentru a se reface aleile din pietris care s-au deteriorat.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
UE finanteaza extinderea liniei 5 de METROU din Bucuresti cu peste 250 milioane de euro (Autor:
Pericole sunt insa peste tot, referitor la cainii maidanezi, spun edilii, care au intocmit si o harta a zonelor periculoase din fiecare sector. Drumul Taberei e cartierul cu cei mai multi caini agresivi, conform sesizarilor sosite la Primaria Capitalei.
Modernizarea urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei si Militari Proiectul de modernizare urbanistica a spatiilor verzi din cartierele Drumul Taberei zona 1 si Militari zona 1 este finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 - Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere" - Domeniul de interventie 1.1.
Metroul dintre Eroilor si Drumul Taberei din Magistrala 5 de metrou va fi finalizat in a doua parte a anului 2016, asadar este vorba de o intarziere de un an si jumatate.
Lucrarile in Parcul Drumul Taberei continua conform graficului. Companiile implicate in asocierea din acordul-cadru lucreaza zilnic cu aproape 100 de muncitori, informeaza Primaria Sectorului 6.
Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... Drumea Radulescu si Str. ... Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate.
Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
In toate bisericile si manastirile din tara se oficiaza slujbe de pomenire pentru cei mai cunoscuti apostoli ai Lui Hristos: Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Bucurie mare si in puscariile de pe tot cuprinsul tarii.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a editie.
Organizatorul concursului cu premii Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 este S.C. ... In Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 pot fi inscrise doar plansele copiilor care sunt elevi in clasele 0-VIII.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
google-analytics.com