Cautare

3899 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (3.68 secunde)
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor. Sunt promisiunile pe care ministrul educatiei, Mihail Hardau, le-a facut in localitatile doljene Rast, Negoi, Plosca, Macesu de Jos si Carna.
Traian Basescu si-a adus aminte de exercitiile extrem de aspre pe care le-a facut cu nava "Mircea", in varful catargului, la 44 de metri deasupra puntii, in ruliu, deasupra apei.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Daca e decembrie si se apropie Craciunul inseamna ca e sarbatoare si la Carrefour Romania ! Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene, Editia de Paste, 2015.. Concursul s-a desfasurat in 17 orase cu hipermarketuri Carrefour:
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
Peste 1,3 milioane de romani poarta numele celor doi sfinti arhangheli. Este ultima sarbatoare inainte de Postul Craciunului, care incepe pe 15 noiembrie.
Sfintii Constantin si Elena 2017: Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. Traditii, obiceiuri si superstitii (Autoare: Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... Femeile, pentru a alunga duhurile rele si necurate, tamaie si stropesc cu aghiasma.
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Miriam Eugenia Soare) Am doua codite facute in varful capului care sunt prinse cu doua pampoane tip Comaneci. ... Deasupra imi pun hainuta de blanita artificiala care este alb cu orange (portocaliu la vremea aceea) si in picioare imi trag cizmulitele.
Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
Echipa de fotbal a Scolii nr. ... din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Locul trei a revenit echipei Scolii nr.
Atletul craiovean Marius Ionescu, calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, in proba de maraton, si Natalia Andrei, campioana mondiala si europeana, au premiat ieri elevii care au urcat pe podium la Crosul "Gheorghe Bibescu"
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Icoanele sunt realizate sub binecuvantarea Manastirii Dragomirna si indrumarea Maicii Starete.
google-analytics.com