Cautare

1640 de rezultate pentru "scoala cristiana carbunesti" (3.09 secunde)
In perioada 23 - 24 noiembrie 2017, la Hotel Ramada Majestic Bucuresti, a avut lo Scoala de Boli pentru Jurnalisti, Editia a VI-a.
Cum poti sa-ti gasesti fostii colegi de scoala dupa ani si ani? ... Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Bursa de studiu este acordata unui copil din comuna Dobra, localitate in care Dan Vulpescu s-a nascut, a facut scoala si a fost preotul comunei. ... Tata s-a nascut la Dobra, a facut scoala acolo, apoi a fost 40 de ani preotul comunei.
Elevii se intorc la scoala Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca scolile isi deschid portile incepand de astazi, avand in vedere ca este final de semestru si se incheie situatiile scolare. - Copiii se duc la scoala, pentru ca saptamana care incepe maine este ultima saptamana din semestru.
Si face acest lucru foarte eficient prin cartile pe care le citim, prin filmele artistice pe care le vizionam, prin ceea ce am invatat la scoala si universitate, prin ceea ce se propaga prin presa, radio, televiziune si Internet.
Deoarece am "aterizat" direct "printre straini", iar ca si profesoara prima intalnire a fost cu copii americani, prima saptamana a fost dificila din cauza faptului ca acestia vorbeau foarte repede, cu prescurtari si jargoane pe care nu le invatasem la scoala.
„Loazele” de liceu, dar si de scoala generala prefera sa-si petreaca timpul in cu totul alte modalitati decat o faceam noi inainte.
In Merefa, invadatorii au distrus o scoala si o casa de cultura. In jur de 800 mp din scoala au fost distrusi. Scoala a fost construita in 1928.
Parintilor trebuie sa le fie garantata securitatea odraslelor, pentru a avea incredere sa-i lase la scoala.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... - Au venit multi prieteni de-ai mei, colegi de scoala primara.
Eram undeva prin scoala generala, daca tin bine minte, se organizase un concurs de fotografie intre elevi. ... Am participat la acel concurs, am luat nu stiu ce premiu, fotografiile mele erau expuse pe peretele de la intrarea in scoala.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Politia a fost sesizata de unul din profesorii de la Scoala din Chiciora care a observat ca au fost lipite un numar de patru afise electorale electorale in unitatea de invatamant. ... Primaria, prin dispozitia primarului, a dat voie ca afisele electorale sa fie lipite pe scoala.
Potrivit prefectului de Gorj, Stefan-Marian Popescu-Bejat, ministrul este asteptat sa inspecteze si amplasamentele unde vor fi construite casele sinistratilor, respectiv Targu Carbunesti.
Delegatia ministrului va vizita localitatile Pologravi, Targu Carbunesti si Balteni, unde vor fi urmarite investitiile aflate in derulare cu fonduri de la minister, precum si posibilitatea de a implementa alte proiecte.
Delegatia ministrului va vizita localitatile Pologravi, Targu Carbunesti si Balteni, unde vor fi urmarite investitiile aflate in derulare cu fonduri de la minister, precum si posibilitatea de a implementa alte proiecte.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Tudor Vladimirescu" Gorj a dus in zona 6.000 de litri pentru cetatenii comunei Rosia de Amaradia, o alta cisterna fiind adusa de la Primaria Targu Carbunesti, dar si de la alte firme.
Coechiperul sau, Dumitru Raducanu, era un oltean zdravan, de la Targu Carbunesti, un pilot si un coleg exceptional. Executau un exercitiu de interceptare, un zbor de rutina pentru pilotii de vanatoare.
Ion Vulpe locuieste intr-o vila somptuoasa din cartierul Primaverii, construita de firma ARC Targu Carbunesti, administrata de Clement Mocanu. De asemenea, Grebla este un apropiat al omului de afaceri Clement Mocanu.
google-analytics.com