Cautare

1640 de rezultate pentru "scoala cristiana carbunesti" (3.42 secunde)
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
Angajati ai Primariei din Targu Carbunesti ii vor filma cu camera ascunsa pe politistii din localitate. Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului.
clasa pregatitoare se va face la scoala, nu la gradinita, inscrierea va incepe din luna martie, va avea loc in doua etape. Astfel, in prima etapa parinti isi vor putea inscrie copiii la ce scoala vor dori, indiferent de locul unde au domiciliul.
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj.
Fostul capitan de vapor a participat marti, la Constanta, la ceremonialul organizat cu prilejul sosirii din marsul anual de instruire practica a navei-scoala "Mircea" si sarbatorirea a 70 de ani de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane.
Casele pentru sinistrati au fost construite la Campu Mare, comuna Albeni, si la Cojani, orasul Targu Carbunesti, si au fost date in folosinta in anul 2007.
3, Grup Scolar Harnaj, Grup Scolar Edmond Nicolau, Scoala nr. 173, Scoala de Muzica si Arte nr. 3, Scoala de Arte si Meserii nr. 2, Scoala nr. 81, Scoala nr. 16 , Scoala nr. 149, Grup Scolar Doamna Stanca, Grup Scolar Nichita Stanescu, Colegiul Tehnic Traian, Scoala nr.
Va mai amintiti de Cristiana Raduta? ... N-ai s-o mai recunosti pe vedeta care canta "Amor, amor" In urma cu 15 ani, Cristiana Raduta cucerea lumea muzicala cu ajutorul lui Laurentiu Duta, compozitorul pieselor ei.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Remus Tranca (Scoala nr.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. ... ciclurile 1 si 2 erau urmate de Scoala Medie (clasele 8 - 11).
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Declaratia mea este prilejuita de un eveniment care s-a desfasurat saptamana trecuta si care a aniversat 195 de ani de inginerie la Scoala politehnica.
In cealalta mana am o sacosa cu ziare, reviste si maculatura de tot felul, pentru ca azi, nu in alta zi, la noi in scoala se aduna hartia ca sa fie data la reciclat.
Irinel Columbeanu a schimbat numele firmele sale de columbeanit din Targu Carbunesti, Gorj. ... O fi ramas fara bani!“, a afirmat Calin Argesean, fost angajat la SC Construct Materia Columbeanu Targu Carbunesti.
Cel mai ieftin, la Carbunesti In municipiul Motru, edilii au cheltuit pentru deszapezirea orasului 160.000 de lei. ... Autoritatile din Targu Carbunesti au scapat cel mai ieftin in ceea ce priveste fondurile cheltuite cu deszapezirea.
"La inceputul lunii martie am primit de la societatea din Targu Carbunesti o notificare. ... In luna februarie a acestui an, Irinel Columbeanu a schimbat denumirea firmei de la Targu Carbunesti din SC Construct Materia Columbeanu in SC Turbocim SRL.
din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr. ... din Craiova (Virgil Nitolescu), Scoala nr. ... din Craiova (Marius Tuca, Bogdan Budescu), Scoala nr. ... din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. ... din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr.
Regia Autonoma Apa Craiova nu a respectat planul de masuri stabilit prin autorizatia de mediu emisa anul trecut, referitor la statia de epurare de la Facai si la reabilitarea canalizarii, astfel ca autoritatea locala pentru protectia mediului nu i-a revizuit autorizatia, a aratat ieri directorul executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM), Cristiana Toma.
google-analytics.com