Cautare

22260 de rezultate pentru "sclavii lui caratana" (4.29 secunde)
Amenintarile lui Piedone si soarta PC-ului dupa demisia sa (Autor : VIORELA GRECU) Demisia lui Cristian Popescu, Piedone pe numele de politician, era una asteptata in interiorul PC, dupa o serie de amenintari directe aruncate in ultimele saptamani.
Blogul lui Ion Iliescu: ... El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (ca si de unii propagandisti obscuri de la ziarul "Adevarul" sau altii ca ei):
Si-asa fostul partid prezidential, de fapt, presul lui Basescu, e uzat pana la refuz. ... Viermuiala sinucigasa nu face decat sa primeasca impulsul final prin victoria lui Boc la Cluj. ... Au spus ca o schimbare de conducere ar deruta si demobiliza partiduletul si fanutii lui.
Ipocrizia incalificabila e aceea ca fostii lideri locali revocati se victimizeaza ca pedepsiti pentru ca s-au opus primirii si candidaturii lui Gigi Becali.
Atunci trebuie cautata originea marilor averi ale lui Casuneanu si Umbrarescu, ale altor regi ai asfaltului. Acestora li s-a parut o investitie rentabila sprijinirea lui basescu in alegerile pentru Primaria Capitalei.
La judecata lui CTP : Disidenta anticomunista a lui Ion Iliescu Hydepark.ro: ... Intrebarea adresata lui Ion Iliescu: ... CTP n-a fost niciodata un admirator al lui Ion Iliescu, dar nici nu era obligat sa fie.
Opinia lui Lovin este ca vinovat este Marius Tuca, directorul ziarului, care s-a ambitionat sa nu inchida publicatia in decembrie 2012, asa cum i-a spus atunci patronatul. Puteti citi in continuare opiniile pro si contra ale unor cititori fata de acuzatia lui Tiberiu Lovin.
batavii nu trebuie sa piarda in Turcia, in ultima partida a Grupei D, in timp ce echipa lui Victor Piturca trebuie sa treaca de Estonia.
Tricolorii au revenit de la 0-2 cu dubla lui Keseru Romania si Norvegiei au terminat la egalitate, 2-2 (0-0), la Oslo, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, dupa un gol marcat in extremis de tricolori.
Franz Kafka, sarbatorit de GOOGLE printr-un logo special Franz Kafka este celebrat de Google printr-un logo special, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea lui.
Si, parasind Nazaretul, a venit sa locuiasca in Capernaum, langa mare, in hotarele lui Zabulon si Neftali, ca sa se implineasca ceea ce s-a zis prin Isaia prorocul, care zice: Pamantul lui Zabulon si pamantul lui Neftali spre mare, dincolo de Iordan, Galileea neamurilor;
Filmul artistic Strania poveste a lui Benjamin Button: ... Strania poveste a lui Benjamin Button (titlu original in engleza: ... Asa incepe Strania poveste a lui Benjamin Button, un film adaptat dupa nuvela lui F.
Numele lui Basescu, descoperit in dosarul lui Puiu Popoviciu Numele lui Traian Basescu apare intr-o stenograma in dosarul de coruptie al lui Puiu Popoviciu.
Dar odata ajunsa pe sol american sefa Guvernului roman a intrat intrun veritabil festival americano-israelian cu participari si intalniri la cel mai inalt nivel de care nu a mai avut parte nici un alt demnitar roman, poate cu exceptia lui Ceausescu.
Lilith e mentionata si in Epopeea lui Ghilgames. ... Aceasta a refuzat sa i se supuna lui Adam, dorind sa aiba drepturi egale cu ale barbatului. ... Si arhimandritul Irineu Ion Dogaru face o scurta referire la povestea lui Lilith.
Misterul mortii celebrului inventator Nikola Tesla In 1943, corpul neinsufletit al lui Nikola Tesla fost gasit intr-o camera de hotel, cu seiful spart si cercetarile disparute.
Numarate pe degete, problemele lui Geoana in PSD – ... Intre timp, grupurile parlamentare ale partidului lui Geoana au alta optiune. ... Ca asa e in partidul lui Geoana, unde curentele sunt si puternice, si in devalmasie.
202/VI.13/29 ianuarie 2002, procurorul-sef Ioan Moldovan a apreciat ca fiind nelegala si imputabila procurorului Alexandru Lele arestarea lui Adrian Tarau, cunoscut contrabandist de produse petroliere, fiul fostului prefect PSD de Bihor Ioan Tarau si protejat al fostului premier Adrian Nastase, la dispozitia caruia a fost pus in libertate.
Este vorba acum despre o benzinarie "rulata" pe acte in familie, ocazie cu care i-a crescut pretul de aproximativ zece ori, suficient cit sa-i aduca lui Mimitel o returnare de TVA de peste 5,5 miliarde de lei.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
google-analytics.com