Cautare

22260 de rezultate pentru "sclavii lui caratana" (3.22 secunde)
Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Mitul "astronautului stravechi" ce a bantuit ca o adevarata manie deceniul dupa 1970, a impulsionat - toata lumea e de acord - aparitia unei importante lucrari - Misterul Sirius (1977), opera lui Robert K.
Cei care au pornit aceasta investigatie, Grupul de Investigatii Politice, nu s-au multumit cu acest raspuns si au contestat decizia CNATDCU referitoare la plagiatul lui Kovesi.
Invierea lui Christos este invierea noastra In fiecare din noi, cei credinciosi, are loc Invierea lui Christos, si aceasta nu o data, ci in fiecare clipa, atunci cand, Insusi Stapanul Christos invie intru noi. Invierea lui Christos este invierea noastra a celor ce zaceam jos, la pamant.
Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste". Totusi, in viata lui de politician exista femei care au jucat un rol mai mult sau mai putin vizibil.
Legat de subiect, sa nu uitam ca PUR-ul lui Dan Voiculescu cocheta si el, nu cu mult timp in urma, cu popularii europeni - la al caror sprijin viseaza de altfel si Cozmin Gusa.
Amenintarea lui Tanasescu a venit pe fondul gratierii si revocarii gratierii fostului lider al minerilor, Miron Cozma.
Spre exemplu, daca pedelistii din Olt decisesera sa-l sustina pe Boc, delegatia doljeana - formata din 39 de membri - era aproape toata de partea lui Blaga. ... Cred in politica sa de reforma si in candidatura lui Emil Boc la presedintia partidului.
Omul care a anticipat numirea lui Dancila, declaratii incendiare: ... Redam o parte din interviul lui Alexandru Muraru pentru ReporterIS. ... Iar in 2016 a castigat la scor istoric cu o coala de hartie, programul lui de guvernare. ... Au mai fost doua cauze ale esecului lui Tudose:
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Dar iata cele cateva reprize ale meciului incheiat fara glorie pentru Basescu, umilit de vorbele mestesugite ale lui Ciutacu.
Plecarea lui Adrian Nastase de la presedintia Camerei Deputatilor si din functia de presedinte executiv al PSD mai mult agita apele in randurile social-democratilor decat sa le limpezeasca.
Acesti giganti ai credintei au raspandit pe Pamant cuvantul lui Dumnezeu si au semanat speranta si dragoste acolo unde ura si dezbinarea invrajbisera sufletele pierdute.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed. ... Un caz romanesc interesant, din aceasta categorie, in care rapirile OZN se imbina cu elemente ale credintelor populare, este cel al lui DB.
Nu stiu cum i-ar fi stat in postura de batran, dar mi-ar fi placut sa-l stiu in lumea aceasta pana la adanci batraneti, cand nu as fi simtit atat de dureros plecarea lui din lumea aceasta la o varsta la care viata poate abia incepe pentru multi oameni.
Cred ca fostul rege a fost bagat iarasi in frigider, pana se mai linistesc apele, se stinge scandalul cu nepotul si voteaza Parlamentul propunerea lui Dragnea si Tariceanu sa dea casei regale cate 25 de milioane de euro anual, din banii nostri, ca tot sunt romanii bogati.
Ultima iesire in acest sens a lui Orban a avut loc sambata, la Harsova, cu ocazia incheierii programului "Alesii locali PNL, responsabili in fata cetateanului". ... Unii dintre cei care au luat atunci decizia trimiterii trupelor in Irak au participat si la CSAT, prin bunavointa lui Traian Basescu.
Prezentata ca o reactie care a venit de jos in sus, adica de la micii parlamentari si presedinti de filiale, pentru a da bine in ochii electoratului, propunerea de reinregimentare a lui Stolojan pare a fi ultima carte pe care liderii PNL o mai joaca pentru a evita distrugerea partidului.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Povestea procesului lui Geoana, in cele ce urmeaza. ... Nu reuseste sa dea, pe scari, un raspuns coerent jurnalistilor curiosi sa afle care e starea lui de spirit inaintea unei sedinte care se anunta devastatoare pentru cariera lui politica.
google-analytics.com