Cautare

22260 de rezultate pentru "sclavii lui caratana" (4.51 secunde)
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Dimpotriva, ele trebuie serios luate in calcul, mai ales atunci cand chiar Adrian Nastase vorbeste de "daune colaterale” in contextul inlaturarii lui Iliescu.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Acest personaj isi permite sa dea cu tifla la lucruri despre care habar n-are si vorbeste despre oameni care au facut istorie in tara asta ca despre niste sosete murdare pe care le schimba el prin vestiarele de baschet ale lui Ghita.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Lista cu oamenii aflati in slujba lui SOV este impresionanta, la fel ca si sumele pe care s-au vandut jurnalistii care ne tin zilnic lectii de morala la televizor.
Raportul lui Morier spune ca portiunea inelara a cercurilor, cu iarba culcata, avea o latime de aproximativ 5 cm. ... - Indiferent ce anume ar fi facut acele urme in faneata lui, a venit din cer si a plecat in acelasi fel, a spus Morier.
• Iliescu si Nastase il lasa deoparte pe Geoana 'Pe fondul scandalului din PSD privind votul pe lista si revolta mai multor lideri de filiale impotriva lui Mircea Geoana, Adrian Nastase pregateste terenul pentru a-si anunta candidatura la sefia PSD chiar in ziua congresului.
'Cu toate ca pestele de la cap se impute si de la coada se curata, recent am avut dovada ca deparazitarea Stangii de lichele a inceput cu Mircea si Cristian - copiii lui Teo si ai serviciilor, trimisi in misiune sa lupte pentru "consolidarea" Stangii.
Demisia lui Emil Boc vazuta de consultantii politici. ... "Daca ati fi consultantul lui Emil Boc, l-ati sfatui sa-si dea demisia dupa motiunea de cenzura?".
Blogul lui Victor Ponta: ... Nimic nu-i impiedica acum pe ultimii basescieni in viata sa se oripileze la discursul meu politic prin care promiteam ca pedelistii corupti vor ajunge in inchisori (cam unde ii trimite deja, e adevarat doar selectiv, si DNA-ul lui Morar).
Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva.
Desi nu pare, nominalizarea unor posibili sefi la Parchete a spart gasca lui Morar de la DNA, care a ajuns, cu binecuvantarea lui basescu, nu doar un soi de politie politica, ci si un pericol pentru democratie.
Ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate de Xabi Alonso, in minutele 19 si 90+1, al doilea dintr-un penalti acordat pentru un fault in careu al lui Reveillere la Pedro.
Intrebat daca regreta acum numirea lui Kovesi, analizand tot ce a facut procuroarea sefa de la DNA in dosarele penale cat si in cel al lui Mircea Basescu, Ponta a spus ca el nu citeste dosarele penale si ca nu stie la ce anume se refera Oana Stancu.
A, da, Chamfort, cel care in timpul lui Robespierre s-a sinucis ca sa scape de urmarire. A trebuit, din nenorocire, sa adauge si moartea lui la sirul lung, sinistru, al "anecdotelor". ... Cartea se cheama "Confesiunile Verei Davadova, iubita lui Stalin".
Procurorul sef Moldovan a incercat sa se justifice saptamina trecuta, intr-o conferinta de presa, vizavi de solutia favorabila aplicata lui Neamt, ca acestuia nu i s-a putut dovedi decit ca a beneficiat de niste pachete de carne si de niste mese la restaurant.
Cu toate acestea, in conformitate cu reactiile din culise, atmosfera interna este dominata tot de confuzia provocata de lupta dintre putere declansata dupa alegeri, in principal intre sustinatorii lui Ion Iliescu si cei ai lui Adrian Nastase.
google-analytics.com