Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (3.74 secunde)
Procurorul general al Bulgariei este in centrul unui scandal. El este acuzat de inscenare, dupa ce o bomba artizanala a explodat langa masina lui, la inceputul lunii.
Un nou scandal diplomatic la Chisinau. Ambasadorul Rusiei in Republica Moldova este chemat la Ministerul de Externe pentru a oferi explicatii, dupa ce o investigatie jurnalistica a aratat ca reprezentanta diplomatica ar dispune de echipament performant de spionaj si interceptare.
Max Badin - cel care a avut grija ca in alegerile locale sa faca suficient scandal incat sa-l cunoasca locuitorii urbei - si care este presedintele Actiunii Populare in Constanta a hotarat ca la un partid atat de mic, candidatii sa fie pe masura:
Scandal si circ la numararea voturilor In timpul numararii voturilor, suparat ca nu poate sa-si faca jocurile si sa favorizeze pe Iliescu si pe Nastase, Vanghelie "care este” s-a luat de Victor Ponta.
Dupa ce a fost criticat de presedintele Traian Basescu, ministrul Educatiei, Mihail Hardau, nu mai este nici in gratiile premierului.
Liderul PSD a mai spus ca nu intelege de ce Traian Basescu “a facut mai intai scandal“, a cerut anularea alegerilor si apoi a trimis contestatia la BEC, cand normal ar fi fost sa procedeze invers.
In urma cu doua luni, Dan Ioan Popescu s-a autosupendat de la sefia organizatiei bucurestene, dupa un scandal legat de averea sa.
A fost o dovada de rea credinta, care a aratat dorinta reprezentantilor Aliantei PNL-PD de a declansa un scandal indiferent de consecinte”, precizeaza sursa citata.
Acum, Marghiol este consilier local si, culmea, face scandal pentru fiecare proiect propus, pe care intr-un final il aproba. Ameninta, spunand ca este miliardar si are Politia la mana lui si nimeni nu-i va face nimic.
Cred ca avem nevoie de liniste in Parlament si nu de scandal sau sa ne batem pentru un post de presedinte“.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Spre deosebire de PSD, unde necazurile s-au adunat maldar, "problema” PD-ului se numeste Cozmin Gusa (ceea ce ne indreptateste sa spunem ca samanta de scandal este tot de sorginte pesedista).
Motivul a fost "asa-numitul scandal Basescu”, a declarat Max Badin, facand referire, desigur, la procesul pe care l-a intentat actualul presedinte impotriva popularului constantean, respectiv a lui Mugur Ciuvica.
“Firul rosu“ de la Cotroceni a fost subiect de scandal in 2000, cand Ion Iliescu a fost acuzat ca a mentinut, in perioada 1990-1996, linia telefonica directa intre Cotroceni si Kremlin, mostenita din perioada comunismului.
O altercatie din Camera Comunelor a fost calmata de politie cu gaze lacrimogene. In urma acestui incident, un barbat a fost arestat si un politist a fost ranit.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Tripleta de politicieni care a divortat cu scandal de PD, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu, toti trei deputati, si-a facut un partid propriu.
Ea atrage atentia, totodata, ca acest scandal ne-ar putea costa portofoliul de comisar european, mai ales ca, fara un ministru titular la Externe, tara noastra nu mai poate vota in Consiliul de Ministri al UE.
Scos din poseta Elenei Udrea, biletelul roz a declansat un scandal interminabil pe scena politica, urmand o schema care s-a repetat apoi, peste doi ani, in criza coalitiei PSD - PD-L.
Directorul principalului Serviciu secret nu era presat de nici un scandal recent in care a fost implicat SRI si, evident, a dorit sa-si faca auzite nemultumirile profesionale.
google-analytics.com