Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (8.01 secunde)
“Convingerea mea este ca, daca se va analiza in amanunt privatizarea Sidex, va fi un scandal international. ... Oricine va investiga in amanunt aceasta privatizare va putea genera un subiect de mare intensitate, de mare scandal”, a declarat Gusa.
Interesant este faptul ca Geoana a fost implicat la un moment dat intr-un scandal, dupa ce s-a sustinut faptul ca tatal lui a fost ofiter de Securitate. ... In plus, intr-un alt scandal, soacra lui Mircea Geoana a fost acuzata ca si-a falsificat trecutul de revolutionara.
Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, arata ultimul sondaj de opinie IMAS, realizat la mijlocul lunii ianuarie, in plin scandal al biletelului trimis de premierul Tariceanu sefului statului.
Conferinta s-a terminat insa intr-un scandal general, Mihai Bar declarand, dupa ce si-a facut colegii tradatori, ca este scarbit de deciziile noii conduceri, de faptul ca Alexandru Retegan a fost scos de pe colegiul 6 fara nicio explicatie, iar el a fost distribuit intr-un colegiu in care nu are nicio sansa.
El a spus despre Basescu ca ar fi "un om care traieste numai din scandal si numai prin scandal". Fostul presedinte a afirmat ca guvernarea 2004-2008 a fost una "ametita", in aceasta perioada doar PSD asigurand echilibrul.
Potrivit sursei britanice, printre ministrii implicati in scandal se numara si ministrul britanic al Finantelor, Alistair Darling (foto). ... Ceilalti ministri implicati in scandal sunt:
Si la informatica vom avea, din cate se aude, un inspector "de scandal", pe Ionel Pribeanu, a carui sotie, de asemenea cadru didactic, ar fi fost implicata, in urma cu cativa ani, intr-un scandal din cauza unei relatii pe care ar fi avut-o cu unul dintre elevii sai.
Noul scandal intervine in plin inghet diplomatic intre Chisinau si Bucuresti, in conditiile in care Romania nu are ambasador in capitala moldoveana, dupa ce autoritatile de aici au refuzat sa-si dea agrementul pentru persoana propusa de MAE roman.
Ultima sedinta a Consiliului Judetean (CJ) Gorj s-a transformat intr-un veritabil scandal, in care colegii de alianta social-democratul Ion Calinoiu si democrat-liberalul Ionel Mantog si-au aruncat unul altuia cuvinte "grele".
Scandal in cadrul unei sedinte a Consiliului Local al comunei mehedintene Salcia. Protagonisti au fost primarul Gelu Pantelimon si viceprimarul Adel Sava si un grup de cetateni.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu. ... Evident, este un scandal de mucava.
Surprize cu iz de scandal la ceremoniile dedicate Zilei Nationale din Capitala. Asta pentru ca in conditiile absentei din tara a presedintelui Traian Basescu (aflat in Kazahstan la reuniunea OSCE), al doilea om in stat, seful Senatului, Mircea Geoana, ar fi urmat sa primeasca onorurile militare.
'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire. ... Iar consecinta acestui scandal ar putea fi nu ingroparea, ci salvarea politica a liderului nationalist, dupa o reteta deja cunoscuta pe plaiurile mioritice, anume cea a victimizarii.
Un nou scandal pe scena politica. ... Un prim scandal este deja pe rol. Modificarea legii in Comisia juridica s-a facut nestatutar, neexistand cvorumul de sedinta - adica prezenta a minimum sase senatori.
Vezi mai jos ce scandal de proportii declanseaza incercarea de debarcare a lui Teodor Buzatu si cine poate ajunge in atentia procurorilor Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a cerut SIF Oltenia introducerea unui nou punct pe ordinea de zi a sedintei AGA din 28/29 aprilie.
In aces caz, un scandal vechi de 6 ani, pornit de la o greseala Sulfinei Barbu, s-ar fi reactivat in timpul mandatului acestia la Ministerul Muncii. Cu alte cuvinte, Puterea a evitat un scandal care ar fi putut aparea intr-un moment inoportun, anul electoral 2012.
Acest scandal va creste sprijinul PDL in randul romanilor din Transilvania, in detrimentul USL, de la care se pot trage voturi.
UDMR a acceptat invitatia Opozitiei dupa ce in jurul ministrului Laszlo Borbely a izbucnit un scandal pe care unii membri ai formatiunii l-au perceput ca un santaj din partea Puterii.
"Merita!" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
google-analytics.com