Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (2.96 secunde)
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: ... De fapt, pana cand va aparea un nou incredibil scandal.
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. Sora regizorului, Iolanda, a contestat in instanta testamentul lasat de acesta dupa ce toata averea a fost trecuta pe numele sotiei.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Au facut matreata si au inceput sa se scarpine a scandal. ... iar PRM-ul nefacand scandal...
Doi barbati au ajuns la sectia de Politie in urma unui scandal petrecut in noaptea de sambata spre duminica in apropierea campusului studentesc din orasul Galati. Al treilea barbat implicat in scandal a ajuns la spital
Doi craioveni au fost amendati aseara dupa ce au facut scandal in urma unui accident rutier. ... Cristinel Nitu si amicul sau, pasager in Volkswagen, au facut scandal, motiv pentru care au fost amendati cu cate 300 de lei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Politic Scandal de proportii in PD-L Arges dupa ce unor candidati la fotoliile de consilieri locali la Pitesti li s-ar fi cerut sa dea mai multi bani pentru campania electorala.
Saptamana incepe cu un nou scandal la Camera Deputarilor. Pentru a zecea oara, sedinta Camerei a fost suspendata, astazi, din lipsa de cvorum.
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi. ... De fapt, care este adevarata lupta din spatele acestui scandal?
Ludovico il Moro nu da atentie insinuarii pentru a evita un scandal, in schimb ii propune lui Giovanni sa dovedeasca ca e capabil sa consume casatoria, in fata unor martori (sa aibe un raport sexual cu sotia sau alte femei in fata unor martori acceptati de ambele parti), dar acesta refuza.
Citirea acestor episoade a starnit oroare si scandal de-a lungul secolelor din partea comentatorilor puritani si ipocriti, iar altii nu puteau crede ca ea ar fi luat parte la asemenea scene, scrie Chastenet, biografa franceza a Lucretiei, incheind:
A fost oare - se intreba Clarke - aceasta crestere nebuneasca a observatiilor de farfurii zburatoare rezultatul unei "invazii extraterestre", asa cum sugera presa de scandal?
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Acum insa, cand treaba s-a complicat, si toti cei implicati in scandal au fost trimisi in instanta, iata ca urmeaza si bomba:
Surse din cadrul partidului sustin ca intregul scandal a fost o operatiune platita de Miron Mitrea, care ar fi avut drept scop discreditarea lui Ion Iliescu.
Funar vede o conspiratie din strainatate Senatorul PRM Gheorghe Funar a aratat joi, in timpul dezbaterilor la motiunea simpla "Gripa lui Flutur", ca intregul scandal privind gripa aviara este o "diversiune dirijata atat de interiorul tarii, cat si din exterior", cu scopul de a submina economia si turismul romanesc.
- Micul dejun trebuie luat in liniste, fara scandal, fara claxoane, fara a fi pe fuga, nu in picioare, fara elementele din jur care sa te disturbe, fara tigara.
Acest lucru i-a nemultumit pe oameni, iscandu-se astfel un scandal de toata frumusetea, scandal domolit abia dupa sosirea la locul cu pricina a presei si mai ales a viceprimarului orasului Navodari, Stefan Galbau, care, de altfel, a si constatat ilegalitatea taxei.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
google-analytics.com